cellers

Carles Muray, nou enòleg del celler Oller del Mas

El celler de Manresa aposta per un dels enòlegs catalans amb més projecció per liderr una etapa de consolidació i posicionament internacional

Puntuacions Parker; el gurú de Baltimore continua rendit al Priorat

| 07/06/2018 a les 09:17h
Arxivat a: Actualitat, Oller del Mas, Carles Muray

Carles Muray amb el propietari d'Oller del Mas, Frank Margenat


Oller del Mas va iniciar la seva activitat vinícola fa quinze anys, el 20013, amb el Bernat Oller. A nivell enològic, els últims anys, el celler ha viscut una etapa de consolidació i de posicionament per als seus vins: l’any 2015 l’Arnau Oller es va incorporar com a 5è Vi de Finca de Catalunya, el 2016 el Bernat Oller va obtenir varis premis al millor vi negre ecològic de Catalunya i al millor vi negre amb criança. Amb tot això, l’Especial Picapoll negre fa els seus passos a nivell internacional essent el millor vi puntuat per Parker de la DO Pla de Bages. 

Avui el celler fa una gran aposta incorporant a un dels enòlegs catalans amb més projecció per liderar una etapa on la qualitat i el posicionament internacional jugaran un paper clau per al celler.

Carles Muray s’incorpora a l’Oller del Mas després d’una llarga trajectòria en el món del vi on ha passat els últims 6 anys als Cellers Avgvstvs Forvm del Vendrell. La jove promesa, de només 27 anys, destaca pel seu esperit innovador i apassionat pel món de vi. Amb sensibilitat per l’ecologia està en constant formació i recerca de nous coneixements i tècniques. Perfeccionista i exigent, aposta per les varietats autòctones i per la màxima expressió d’aquestes varietats.

Amb aquesta incorporació, Oller del Mas compta amb un equip de celler liderat per Carles Muray juntament amb l’enòleg assessor Dominique Roujou de Boubée i el cap de celler Marc Traserra. Amb aquest equip, Frank Margenat, propietari del celler, afirma tenir totes les peces clau per seguir treballant la singularitat i l’excel·lència dels vins i situar la marca Oller del Mas dins el panorama vinícola mundial.

Carles Muray comença amb molta il·lusió aquesta nova etapa, no només pel creixement professional que implica sinó per formar part d’un projecte ambiciós i d’un celler amb uns valors i filosofia que comparteix. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’associació Terra de Garnatxes, formada pels cellers Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech, ha elaborat un vi solidari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El centre oferirà estudis sobre la dieta mediterrània i la ciència de la nutrició, vinculats a la salut pública, la sostenibilitat i el coneixement culinari