cellers

Carles Muray, nou enòleg del celler Oller del Mas

El celler de Manresa aposta per un dels enòlegs catalans amb més projecció per liderr una etapa de consolidació i posicionament internacional

Puntuacions Parker; el gurú de Baltimore continua rendit al Priorat

| 07/06/2018 a les 09:17h
Arxivat a: Actualitat, Oller del Mas, Carles Muray

Carles Muray amb el propietari d'Oller del Mas, Frank Margenat


Oller del Mas va iniciar la seva activitat vinícola fa quinze anys, el 20013, amb el Bernat Oller. A nivell enològic, els últims anys, el celler ha viscut una etapa de consolidació i de posicionament per als seus vins: l’any 2015 l’Arnau Oller es va incorporar com a 5è Vi de Finca de Catalunya, el 2016 el Bernat Oller va obtenir varis premis al millor vi negre ecològic de Catalunya i al millor vi negre amb criança. Amb tot això, l’Especial Picapoll negre fa els seus passos a nivell internacional essent el millor vi puntuat per Parker de la DO Pla de Bages. 

Avui el celler fa una gran aposta incorporant a un dels enòlegs catalans amb més projecció per liderar una etapa on la qualitat i el posicionament internacional jugaran un paper clau per al celler.

Carles Muray s’incorpora a l’Oller del Mas després d’una llarga trajectòria en el món del vi on ha passat els últims 6 anys als Cellers Avgvstvs Forvm del Vendrell. La jove promesa, de només 27 anys, destaca pel seu esperit innovador i apassionat pel món de vi. Amb sensibilitat per l’ecologia està en constant formació i recerca de nous coneixements i tècniques. Perfeccionista i exigent, aposta per les varietats autòctones i per la màxima expressió d’aquestes varietats.

Amb aquesta incorporació, Oller del Mas compta amb un equip de celler liderat per Carles Muray juntament amb l’enòleg assessor Dominique Roujou de Boubée i el cap de celler Marc Traserra. Amb aquest equip, Frank Margenat, propietari del celler, afirma tenir totes les peces clau per seguir treballant la singularitat i l’excel·lència dels vins i situar la marca Oller del Mas dins el panorama vinícola mundial.

Carles Muray comença amb molta il·lusió aquesta nova etapa, no només pel creixement professional que implica sinó per formar part d’un projecte ambiciós i d’un celler amb uns valors i filosofia que comparteix. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
El músic i escriptor mallorquí protagonitza la nova campanya del celler lleidetà titulada “Maneres de fer”
Mostra de productes
Mostra de productes | ACN
A la final també hi havia arribat el Rossejat del Delta de l'Ebre
Imatge il·lustrativa
Els valors que defineixen la nova imatge de la DO Penedès, presents en el nou espot per a TV3 per aquesta campanya de Nadal 2018