enoturisme

​Nova edició de la Ruta de Tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal amb Albet i Noya

La Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal tindrà lloc durant els caps de setmana de juny, juliol i agost (16/6, 8/7, 14/7, 29/7, 4/8)

​El Clàssic Penedès d’Albet i Noya que s’integra amb les arrels mestisses del restaurant Spoonik

| 06/06/2018 a les 19:30h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Mercat del Préssec de l'Ordal, Albet i Noya i tapes, Albet i Noya
Imatge il·lustrativa
Aquest cap de setmana s’inaugura a Sant Pau d’Ordal la 13a edició del Mercat del Préssec de l’Ordal, que reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès i proposa, durant els caps de setmana de juny, juliol i agost, un complet programa d’activitats amb aquesta fruita de secà com a protagonista.

Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants de la vila, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pel xef de Sant Pau d’Ordal Pere Massana, del restaurant Cal Pere del Maset, i Santi Amigó, de Cal Xim.

Enguany, com a novetat, s’incorpora a l’activitat un tast de melmelades de préssec a càrrec de Les Filos, un projecte emprenedor d’una família de Lavern que van decidir  elaborar confitures i almívars amb els presseguers que tenien a la seva finca com a alternativa a la simple recol·lecció.

La Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal tindrà lloc durant els caps de setmana de juny, juliol i agost (16/6, 8/7, 14/7, 29/7, 4/8). Just en arribar es farà una visita al celler on es podrà conèixer la història del primer vi ecològic de l’Estat, el procés d’elaboració i alguns dels projectes experimentals que es tenen en marxa.  Tot seguit, el grup es desplaça a Sant Pau d’Ordal per visitar el mercat i iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble. 

Enguany els maridatges seran els següents:

A Cal Xim:  Milfulls de préssec de l'Ordal marinat i a la brasa amb fetge d'ànec a la brasa amb l’escumós Efecte Brut Reserva.

A Cal Pere del Maset: Gaspatxo de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el  vi blanc 3 Macabeus 2016 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014

DATES I INFORMACIÓ:

Juny (dissabte 16). Juliol (diumenge 8, dissabte 14 i diumenge 29). Agost (dissabte 4)
Horari i punt de trobada: 10.30h a Albet i Noya (Can Vendrell de la Codina)
Preu: 16€/persona
Indispensable reserva prèvia a [email protected] o trucant al T.93.899.48.12.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català