fires

Cavamarket celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia la segona edició els propers 16 i 17 de juny

Aquest matí s'ha presentat la segona edició del Cava Market, que comptarà amb una trentena de cellers i restauradors

| 06/06/2018 a les 19:07h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Sant Sadurní d'Anoia, Cavamarket, Cava

Gairebé una trentena d'expositors entre cellers i representants de la restauració i la gastronomia local s'instal·laran al carrer Raval en la que serà la primera edició del Cavamarket d'estiu. Una iniciativa que agafa el relleu del Cavamarket d'hivern, que ja es va celebrar amb èxit coincidint amb les setmanes prèvies a les festes nadalenques, i que servirà per incentivar la compra de cava per a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere.

La proposta enogastronòmica que permetrà degustar i comprar el cava directament a l'estand, anirà acompanyada de diferents activitats paral·leles com música en directe, visites enogastronòmiques pensades per a l'ocasió, botigues obertes i el XIII ral·li país del cava.

Maria Rosell, regidora de Turisme i Promoció Econòmica, ha explicat els detalls d'aquesta edició, destacant que és un espai de venda directa on es poden trobar uns 25 cellers junts, a banda d'un entorn on passejar i degustar bons caves; també ha explicat que hi haurà música en directe al carrer i que les botigues del centre estaran obertes durant les hores del Cavamarket, tant dissabte com diumenge: "Pensem que és una bona promoció per les nostres empreses i associats, així com pel municipi de Sant Sadurní, per tal que ens coneguin a fora. Ve l'estiu, venen les revetlles i la Capital del Cava és el millor lloc per passejar, degustar i compar cava".

Rosell ha mostrat un especial agraïment a les entitats col·laboradores: Som Sant Sadurní, la Confraria del Cava, així com la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès i la Mancomunitat Penedès Garraf, i a totes les empreses i persones que fan possible aquest esdeveniment.

El Cavamarket, pensat per a petites i mitjanes empreses i cellers, arribarà a Sant Sadurní el cap de setmana del 16 i el 17 de juny i està previst que tingui una nova edició al desembre.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya