​ClassicWineJazz, tast de vins al ritme de música clàssica en directe

Aquest espectacle sensorial ha estat creat i organitzat per Carlos Delgado, crític de vins i Premi Nacional de Gastronomia 2002

| 06/06/2018 a les 18:29h
Arxivat a: Actualitat, Vins espanyols, Música i vi, Música clàssica i vi, ClassicWineJazz

Avui dijous 7 de juny a les 19.30 h tindrà lloc a l'Hotel Majestic de Barcelona una nova i icònica edició de ClassicWineJazz, un tast harmonitzat musicalment, creat i organitzat per Carlos Delgado, crític de vins i Premi Nacional de Gastronomia 2002.

Patrocinada per la Denominació d'Origen Catalunya, es tracta d'una nova proposta en què vi i música es fonen en una original experiència sensorial que crea un suggestiu món d'aromes, gustos i sensacions en harmonia amb l'univers sonor aconseguit pel diàleg musical entre dos pianistes: Iñaki Salvador i Alexis Delgado.

Els assistents tastaran deu vins procedents de deu cellers de les principals zones vitivinícoles de tot el territori, entre els quals es troben cava Juvé & Camps Essential 2015, els blancs Pazo Señorans 2017, Avelino Vegas Circe 2017 i Clunia Albillo 2017, el rosat Flor de Muga 2017 i els negres LAN A Mano 2014, Remírez de Ganuza Viña Coqueta 2015, Carlos Moro CM Prestigio 2015, Tomàs Cusiné Geol 2011 i Bodegues Torres Gran Sangre de Toro 2015.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants