novetats

​Nou RNG 20 Brut Gran Reserva 1998 amb motiu del 75è aniversari de Caves Nadal

Més de 600 persones passen per la 14a edició dels Tastos i Maridatges amb una quinzena de marques de productes gourmet

Neix Corpinnat, la marca per distingir els grans escumosos elaborats al Penedès

| 03/06/2018 a les 08:58h
Arxivat a: Vins, NG 20 Brut Gran Reserva 1998, Nadal, Caves Nadal
Imatge il·lustrativa
Més de 600 persones van passar entre dissabte i dilluns per la Finca Nadal de la Boadella en la 14a edició dels Tastos i Maridatges, la mostra enogastronòmica anual més consolidada de la marca.

En aquesta ocasió Xavier Nadal, director general del celler, va aprofitar per anunciar la sortida al mercat del nou RNG 20 Brut Gran Reserva 1998, el nou cava en format màgnum que sortirà al mercat el mes d’octubre i que correspon a una de les collites emblemàtiques de xarel·lo de la finca. L’RNG 20 Brut Gran Reserva 1998 veurà la llum coincidint amb el 75è aniversari de la sortida al mercat de la primera ampolla de cava Nadal.

Els assistents als Tastos i Maridatges van poder tastar una àmplia selecció de productes gourmet d’una quinzena de marques maridades amb caves i vins blancs nobles de Nadal, entre els quals va destacar l’RNG 10 Brut Gran Reserva 2004. Pernil ibèric, fumats d’estil tradicional finlandès, pa artesà, carns de qualitat, torrons, bombons i gelats innovadors elaborats seguint receptes tradicionals, entre altres productes que es van servir als jardins de la casa pairal, a la finca Nadal.
 

En aquest esdeveniment s’han trobat marques del prestigi de Finca Hostalets (oli), Torrons Fèlix, Ibéricos Aldeavieja (pernil), carns Milà, Järvi Soikkcli (fumats), Maximun (gelats), Xerigots (formatges), la Chipsería (patates xips), Donum Deus (carns de cabra salvatge), Blai Peris (olives i olivada), Forn J. Rius (pans artesans), cafès Novell i catànies Cudié. Tots ells han donat a conèixer les novetats i els seus millors productes al públic general, dissabte, i a restauradors i comerç especialitzat, dilluns. 

En les dues ocasions Xavier Nadal va aprofitar per explicar al públic la nova Marca Col·lectiva de la UE CORPINNAT, impulsada per sis cellers entre els quals hi ha Nadal, amb l’objectiu de distingir al mercat grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès, a partir de final d’any. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien