novetats

​Nou RNG 20 Brut Gran Reserva 1998 amb motiu del 75è aniversari de Caves Nadal

Més de 600 persones passen per la 14a edició dels Tastos i Maridatges amb una quinzena de marques de productes gourmet

Neix Corpinnat, la marca per distingir els grans escumosos elaborats al Penedès

| 03/06/2018 a les 08:58h
Arxivat a: Vins, NG 20 Brut Gran Reserva 1998, Nadal, Caves Nadal
Imatge il·lustrativa
Més de 600 persones van passar entre dissabte i dilluns per la Finca Nadal de la Boadella en la 14a edició dels Tastos i Maridatges, la mostra enogastronòmica anual més consolidada de la marca.

En aquesta ocasió Xavier Nadal, director general del celler, va aprofitar per anunciar la sortida al mercat del nou RNG 20 Brut Gran Reserva 1998, el nou cava en format màgnum que sortirà al mercat el mes d’octubre i que correspon a una de les collites emblemàtiques de xarel·lo de la finca. L’RNG 20 Brut Gran Reserva 1998 veurà la llum coincidint amb el 75è aniversari de la sortida al mercat de la primera ampolla de cava Nadal.

Els assistents als Tastos i Maridatges van poder tastar una àmplia selecció de productes gourmet d’una quinzena de marques maridades amb caves i vins blancs nobles de Nadal, entre els quals va destacar l’RNG 10 Brut Gran Reserva 2004. Pernil ibèric, fumats d’estil tradicional finlandès, pa artesà, carns de qualitat, torrons, bombons i gelats innovadors elaborats seguint receptes tradicionals, entre altres productes que es van servir als jardins de la casa pairal, a la finca Nadal.
 

En aquest esdeveniment s’han trobat marques del prestigi de Finca Hostalets (oli), Torrons Fèlix, Ibéricos Aldeavieja (pernil), carns Milà, Järvi Soikkcli (fumats), Maximun (gelats), Xerigots (formatges), la Chipsería (patates xips), Donum Deus (carns de cabra salvatge), Blai Peris (olives i olivada), Forn J. Rius (pans artesans), cafès Novell i catànies Cudié. Tots ells han donat a conèixer les novetats i els seus millors productes al públic general, dissabte, i a restauradors i comerç especialitzat, dilluns. 

En les dues ocasions Xavier Nadal va aprofitar per explicar al públic la nova Marca Col·lectiva de la UE CORPINNAT, impulsada per sis cellers entre els quals hi ha Nadal, amb l’objectiu de distingir al mercat grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès, a partir de final d’any. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional