​Llopart

​Llopart Ex·Vite, premi Platinum que el reconeix com a millor vi del tast Decanter

A aquest guardó s’hi suma l’excel·lent puntuació rebuda pel crític Robert Parker, que li va atorgar 92 punts.

| 31/05/2018 a les 20:02h
Arxivat a: Cellers, Llopart, Llopart EX-VITE Brut, tast decanter
L’Ex·Vite Brut 2008, l’escumós amb més criança de Llopart, obté 98 punts en el prestigiós tast Decanter. Aquest cava, recentment reconegut amb la més alta distinció dins de la DO Cava en esdevenir Cava de Paratge, guanya el premi Platinum “Best in Show” (millor vi de l’edició).
A aquest guardó s’hi suma l’excel·lent puntuació rebuda pel crític Robert Parker, que li va atorgar 92 punts.

Elaborat amb les varietats Xarel·lo (60%) i Macabeu (40%) procedents de les vinyes més velles del paratge qualificat de l’Heretat de Can Llopart Subirats, Les Flandes dels Casots. Plantades des de fa més 60 anys, on s’obtenen uns rendiments limitadíssims per la vellesa de les vinyes i pel tipus de sòl franc que descansa sobre una pedra calcària de 12 metres de fondària. El paratge de Les Flandes dels Casots forma un amfiteatre de vinyes, elevat sobre parets verticals de roca calcària de més de 12 metres d’alçada, de l’època del miocè ( 20 milions d’anys ). Actualment al mercat hi ha les últimes ampolles de l’anyada 2008, d’un total de 4.276 ampolles elaborades. 

Llopart és co-fundadora de la nova Marca Col·lectiva de la Unió Europea CORPINNAT, per distingir els grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès, en un territori delimitat i amb uns compromisos exigents de qualitat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

AIXÓ ES UN CAVA
Manuel Duran, 05/06/2018 a les 11:07
+0
-0
Aquet CAVA demostra que els bons CAVA es produeixen am varietats autóctonas. Els escumosos afrancesats no tindrien que poder utilitzar la DO CAVA!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien