enoturisme

Èxit de la jornada “Viu la brotada de les vinyes de Llopart a vista d'ocell”

25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics per veure la brotada de les vinyes i fer un autèntic tast d'alçada del LLopart Panoramic Gran Reserva 2012

Carmí de Llopart, amb part del cupatge afinat en àmfores

| 24/05/2018 a les 11:59h
Arxivat a: Enoturisme, Llopart, Panoramic Gran Reserva 2012
Imatge il·lustrativa
El diumenge 20 de Maig es va dur a terme la jornada que Llopart ha dissenyat aquest any dins les activitats de La Primavera del Cava organitzades per l'Institut del Cava. Es tracta d'una activitat de vol en Globus. Aquesta és una nova experiencia pel celler i força inèdita al Penedès però que ha resultat tenir una molt bona acollida. 

A primera hora d'un matí radiant de diumenge, 25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics de l'empresa Kon-Tiki. L'activitat s'ha organitzat en aquesta època de l'any que és el momento més idoni i d'explendor de les vinyes.

Des de l'alçada es podia gaudir d'un paisatge espectacular de vinyes parcel·lades i amb diferents tonalitats de verd. Durant el vol, els membres de la família Llopart varen poguer explicar als assistents totes les característiques de la brotada de les seves vinyes de cultiu orgànic i les particularitats de la seva filosofía.
 

El vol es va arrodonir amb un tast des de l'aire amb el cava LLopart Panoramic Gran Reserva 2012, elaborat amb varietats autòctones i un cupatge predominat per Xarel·lo. Una vegada a terra es va gaudir un esmorzar de pagès als jadins de les caves amenitzat amb música en viu i una extensa visita a l'Heretat Can Llopart de Subirats.

El tast de comiat es va fer al celler de la masia familiar del Segle XIV on la familia va elaborar la primera ampolla fa cinc generacions, al 1887. Des de fa uns anys Llopart aposta per un projecte d'enoturisme de molta qualitat, amb una selecció de les millors experiències dissenyades algunes per públic particular i d'altres per col·lectius d'empreses i agències de viatges.

L'empresa forma part dels programes Premium de Barcelona Turisme i de l'Agència Catalana de Turisme i ha obtingut per segon any consecutiu el distintiu internacional “Winery of the year” que otorga la Luxury Travel Guide.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants