enoturisme

Èxit de la jornada “Viu la brotada de les vinyes de Llopart a vista d'ocell”

25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics per veure la brotada de les vinyes i fer un autèntic tast d'alçada del LLopart Panoramic Gran Reserva 2012

Carmí de Llopart, amb part del cupatge afinat en àmfores

| 24/05/2018 a les 11:59h
Arxivat a: Enoturisme, Llopart, Panoramic Gran Reserva 2012
Imatge il·lustrativa
El diumenge 20 de Maig es va dur a terme la jornada que Llopart ha dissenyat aquest any dins les activitats de La Primavera del Cava organitzades per l'Institut del Cava. Es tracta d'una activitat de vol en Globus. Aquesta és una nova experiencia pel celler i força inèdita al Penedès però que ha resultat tenir una molt bona acollida. 

A primera hora d'un matí radiant de diumenge, 25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics de l'empresa Kon-Tiki. L'activitat s'ha organitzat en aquesta època de l'any que és el momento més idoni i d'explendor de les vinyes.

Des de l'alçada es podia gaudir d'un paisatge espectacular de vinyes parcel·lades i amb diferents tonalitats de verd. Durant el vol, els membres de la família Llopart varen poguer explicar als assistents totes les característiques de la brotada de les seves vinyes de cultiu orgànic i les particularitats de la seva filosofía.
 

El vol es va arrodonir amb un tast des de l'aire amb el cava LLopart Panoramic Gran Reserva 2012, elaborat amb varietats autòctones i un cupatge predominat per Xarel·lo. Una vegada a terra es va gaudir un esmorzar de pagès als jadins de les caves amenitzat amb música en viu i una extensa visita a l'Heretat Can Llopart de Subirats.

El tast de comiat es va fer al celler de la masia familiar del Segle XIV on la familia va elaborar la primera ampolla fa cinc generacions, al 1887. Des de fa uns anys Llopart aposta per un projecte d'enoturisme de molta qualitat, amb una selecció de les millors experiències dissenyades algunes per públic particular i d'altres per col·lectius d'empreses i agències de viatges.

L'empresa forma part dels programes Premium de Barcelona Turisme i de l'Agència Catalana de Turisme i ha obtingut per segon any consecutiu el distintiu internacional “Winery of the year” que otorga la Luxury Travel Guide.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Els nous vins del projecte Bell Cros
Els nous vins del projecte Bell Cros
Ramon Francàs | 1 comentari
Els suecs Ann i Peter Skoglund presenten avui a Barcelona el nou projecte del celler Bell Cros | Acústic Celler d’Albert Jané comença les obres del seu nou celler a Marçà, on s’obriran a l’enoturisme | Josep Grau Viticultor de Marçà fa el salt a la DOQ Priorat, amb nou celler a Gratallops
Imatge il·lustrativa
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Ramon Sentmertí, director gerent de PRODECA
Ramon Sentmertí, director gerent de PRODECA
Més de 350 empreses i agents del sector participen en el principal espai de trobada del sector agroalimentari català. | El volum de negoci del sector agroalimentari equival a un 16,28% del PIB de Catalunya