enoturisme

Èxit de la jornada “Viu la brotada de les vinyes de Llopart a vista d'ocell”

25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics per veure la brotada de les vinyes i fer un autèntic tast d'alçada del LLopart Panoramic Gran Reserva 2012

Carmí de Llopart, amb part del cupatge afinat en àmfores

| 24/05/2018 a les 11:59h
Arxivat a: Enoturisme, Llopart, Panoramic Gran Reserva 2012
Imatge il·lustrativa
El diumenge 20 de Maig es va dur a terme la jornada que Llopart ha dissenyat aquest any dins les activitats de La Primavera del Cava organitzades per l'Institut del Cava. Es tracta d'una activitat de vol en Globus. Aquesta és una nova experiencia pel celler i força inèdita al Penedès però que ha resultat tenir una molt bona acollida. 

A primera hora d'un matí radiant de diumenge, 25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics de l'empresa Kon-Tiki. L'activitat s'ha organitzat en aquesta època de l'any que és el momento més idoni i d'explendor de les vinyes.

Des de l'alçada es podia gaudir d'un paisatge espectacular de vinyes parcel·lades i amb diferents tonalitats de verd. Durant el vol, els membres de la família Llopart varen poguer explicar als assistents totes les característiques de la brotada de les seves vinyes de cultiu orgànic i les particularitats de la seva filosofía.
 

El vol es va arrodonir amb un tast des de l'aire amb el cava LLopart Panoramic Gran Reserva 2012, elaborat amb varietats autòctones i un cupatge predominat per Xarel·lo. Una vegada a terra es va gaudir un esmorzar de pagès als jadins de les caves amenitzat amb música en viu i una extensa visita a l'Heretat Can Llopart de Subirats.

El tast de comiat es va fer al celler de la masia familiar del Segle XIV on la familia va elaborar la primera ampolla fa cinc generacions, al 1887. Des de fa uns anys Llopart aposta per un projecte d'enoturisme de molta qualitat, amb una selecció de les millors experiències dissenyades algunes per públic particular i d'altres per col·lectius d'empreses i agències de viatges.

L'empresa forma part dels programes Premium de Barcelona Turisme i de l'Agència Catalana de Turisme i ha obtingut per segon any consecutiu el distintiu internacional “Winery of the year” que otorga la Luxury Travel Guide.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
12 llibres vinícoles per aquest Sant Jordi maridats amb vins escollits per a cada lectura | Per Sigrid Guillem
Imatge il·lustrativa
Un projecte de mineria de dades i intel·ligència artificial permetrà, per mitjà d'algoritmes, prendre decisions en l'àmbit comercial
Imatge il·lustrativa
És el shiitake un superaliment? I el rovelló? Ho descobrim amb aquesta nova entrega de What the Food, el nou canal de gastronomia.