enoturisme

Èxit de la jornada “Viu la brotada de les vinyes de Llopart a vista d'ocell”

25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics per veure la brotada de les vinyes i fer un autèntic tast d'alçada del LLopart Panoramic Gran Reserva 2012

Carmí de Llopart, amb part del cupatge afinat en àmfores

| 24/05/2018 a les 11:59h
Arxivat a: Enoturisme, Llopart, Panoramic Gran Reserva 2012
Imatge il·lustrativa
El diumenge 20 de Maig es va dur a terme la jornada que Llopart ha dissenyat aquest any dins les activitats de La Primavera del Cava organitzades per l'Institut del Cava. Es tracta d'una activitat de vol en Globus. Aquesta és una nova experiencia pel celler i força inèdita al Penedès però que ha resultat tenir una molt bona acollida. 

A primera hora d'un matí radiant de diumenge, 25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics de l'empresa Kon-Tiki. L'activitat s'ha organitzat en aquesta època de l'any que és el momento més idoni i d'explendor de les vinyes.

Des de l'alçada es podia gaudir d'un paisatge espectacular de vinyes parcel·lades i amb diferents tonalitats de verd. Durant el vol, els membres de la família Llopart varen poguer explicar als assistents totes les característiques de la brotada de les seves vinyes de cultiu orgànic i les particularitats de la seva filosofía.
 

El vol es va arrodonir amb un tast des de l'aire amb el cava LLopart Panoramic Gran Reserva 2012, elaborat amb varietats autòctones i un cupatge predominat per Xarel·lo. Una vegada a terra es va gaudir un esmorzar de pagès als jadins de les caves amenitzat amb música en viu i una extensa visita a l'Heretat Can Llopart de Subirats.

El tast de comiat es va fer al celler de la masia familiar del Segle XIV on la familia va elaborar la primera ampolla fa cinc generacions, al 1887. Des de fa uns anys Llopart aposta per un projecte d'enoturisme de molta qualitat, amb una selecció de les millors experiències dissenyades algunes per públic particular i d'altres per col·lectius d'empreses i agències de viatges.

L'empresa forma part dels programes Premium de Barcelona Turisme i de l'Agència Catalana de Turisme i ha obtingut per segon any consecutiu el distintiu internacional “Winery of the year” que otorga la Luxury Travel Guide.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Si The Magnificent Seven -Els set magnífics- fossin vins negres, pel Ramon Francàs serien aquests...
Imatge il·lustrativa
La coordinadora acadèmica de Wine Business & Markting, postgrau a distància de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, ens parla de la primera convocatòria i dels objectius de la segona, que comença el pròxim febrer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 32 novetats de vins tranquils amb preus que van des dels 5,50 euros d’un Terra Alta novell, als 375 euros d’un Priorat de paratge.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Toni de la Rosa Torelló
Toni de la Rosa Torelló
Torelló treu al mercat 515 ampolles de 75 cl i 50 de magnum a les quals se'ls ha donat 10 anys de criança
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Entrevista amb François Chartier, millor sumiller del món (1994), consultor d'alguns dels millors xefs del món com Ferran Adrià i un "geni pur!" segons Robert Parker
Imatge il·lustrativa
2.600 ampolles d'un cupatge de garnatxes i carinyenes elaborat conjuntament per 13 cellers de la DO Montsant