fires

El 8, 9 i 10 de juny se celebra la Fira del Tap de Cassà de la Selva

Amb la Fira, l'Ajuntament de Cassà dedicarà tot el cap de setmana a oferir activitats entorn del món surer i taper de Cassà

| 23/05/2018 a les 16:15h
Arxivat a: Fires, Fira del Tap, Cassà de la Selva, Tap de suro
Imatge il·lustrativa
Els propers 8, 9 i 10 de juny se celebra la segona edició de la Fira del Tap de Suro de Cassà de la Selva, una vila molt lligada des de sempre a la indústria del suro com a activitat econòmica i que amb aquesta fira té la voluntat de difondre el seu passat i també el seu present surer.

Amb la Fira, l'Ajuntament de Cassà dedicarà tot el cap de setmana a oferir activitats que reivindiquen aquest passat, el present, però sobretot el futur del món surer i taper de Cassà i de l'entorn. També amb l'ànim de celebrar l'èxit del sector, que amb els seus taps té l'honor de ser en els millors cellers i taules de restaurants de renom de tot el món.

Hi ha, doncs, moltes activitats previstes. Com l'acte que donarà el tret de sortida de la Fira, el divendres 8 de juny: un tast amb el periodista Salvador Garcia-Arbós i l'enòloga i viticultora Montserrat Molla que ens ensenyaran com beure a galet o amb porro, tot plegat maridat amb plats preparats pel cuiner Pep Nogué.

Tal com en l'edició anterior es farà un Xic-Xec (un sopar molt especial);  es mostrarà com es lleva el suro; l'antic ofici de taper; es podrà assistir al tast de vins de la DO Penedès i de la DO Empordà amb Laura Masramon... També conferències, debats, tallers exposicions i concerts,  són algunes de les activitats que es duran a terme el segon cap de setmana de juny a Cassà de la Selva.

Per consultar el programa cliqueu aquí.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya