fires

El 8, 9 i 10 de juny se celebra la Fira del Tap de Cassà de la Selva

Amb la Fira, l'Ajuntament de Cassà dedicarà tot el cap de setmana a oferir activitats entorn del món surer i taper de Cassà

| 23/05/2018 a les 16:15h
Arxivat a: Fires, Fira del Tap, Cassà de la Selva, Tap de suro
Imatge il·lustrativa
Els propers 8, 9 i 10 de juny se celebra la segona edició de la Fira del Tap de Suro de Cassà de la Selva, una vila molt lligada des de sempre a la indústria del suro com a activitat econòmica i que amb aquesta fira té la voluntat de difondre el seu passat i també el seu present surer.

Amb la Fira, l'Ajuntament de Cassà dedicarà tot el cap de setmana a oferir activitats que reivindiquen aquest passat, el present, però sobretot el futur del món surer i taper de Cassà i de l'entorn. També amb l'ànim de celebrar l'èxit del sector, que amb els seus taps té l'honor de ser en els millors cellers i taules de restaurants de renom de tot el món.

Hi ha, doncs, moltes activitats previstes. Com l'acte que donarà el tret de sortida de la Fira, el divendres 8 de juny: un tast amb el periodista Salvador Garcia-Arbós i l'enòloga i viticultora Montserrat Molla que ens ensenyaran com beure a galet o amb porro, tot plegat maridat amb plats preparats pel cuiner Pep Nogué.

Tal com en l'edició anterior es farà un Xic-Xec (un sopar molt especial);  es mostrarà com es lleva el suro; l'antic ofici de taper; es podrà assistir al tast de vins de la DO Penedès i de la DO Empordà amb Laura Masramon... També conferències, debats, tallers exposicions i concerts,  són algunes de les activitats que es duran a terme el segon cap de setmana de juny a Cassà de la Selva.

Per consultar el programa cliqueu aquí.

 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Tastem 16 escumosos DO Cava de gamma alta de menys de 20 euros
Imatge il·lustrativa
Per a potenciar la recuperació econòmica després de la COVID-19, el celler del Penedès ha donat 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli d’oliva verge extra amb un valor de més de 300.000€ al canal HORECA
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament.
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament. | Twitter
Jordi Bes
Les hectàrees de varietats tradicionals no paren de créixer ni durant el confinament, però quan es tracta de vendre vi segueixen tenint sortida també les foranes | Les garnatxes estan entre les més plantades pel potencial que hi veuen tant cellers petits com grans, mentre que hi ha qui també es decanta pel monestrell