“DIÀLEG INFINIT” muntatge del Col·lectiu Free’t a La Vinya dels Artistes

Un concert interdisciplinari pensat per al paisatge i creat amb el paisatge

Una sola sessió, diversos espais de La Vinya dels Artistes

| 16/05/2018 a les 11:27h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Col·lecrtiu Free't, Mas Blanch i Jové, La Vinya dels Artistes
Imatge il·lustrativa
El Col·lectiu Free’t junt amb el Cor Eurídice estan preparant un espectacle que només es podrà gaudir el proper dia 2 de juny a les 20.30h, a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. 
 
“Diàleg infinit” és música i és paisatge. És moviment i és estàtic. Tot és platea i tot és escenari, tot creant una consciència d’espai, del ser i de l’estar i tot despertant una escolta conscient als espectadors per sacsejar-los i fer-los sentir. 
 
Posada en escena d’allò real per arribar a estar en el mateix espai els cossos accionadors, la gent, el paisatge i el celler mostrant una relació completament inestable entre dos mons sonors i visibles que coexisteixen (el paisatge i l’humà). L’aire de la terra o dels pulmons esdevé música. Obertura, tancament; diàstole, sístole; inspiració, expiració.
 
2 de juny a les 20.30h. Mas Blanch i Jové, a La Pobla de Cérvoles (Lleida). Preu 5 Euros. 
 
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.