NOVETATS

Pedrabona 2016, el primer vi de Josep Grau Viticultor a la DOQ Priorat

Les vinyes tenen 25 anys i la parcel·la, orientada al sud-oest, està dividida en terrasses estretes

50% Carinyena (Samsó) i 50% Garnatxa negra

| 14/05/2018 a les 11:46h
Arxivat a: Cellers, Josep Grau Viticultor, DOQ Priorat, Pedrabona 2016
El vi Pedrabona 2016 de Josep Grau Viticultor de la DOQ Priorat, prové de la finca Lo Panso de Bellmunt del Priorat; un vi que neix en sòls de llicorella i terrasses. Seguint el mateix criteri que han fet des de fa tants anys al Montsant, han creat aquest vi amb la intenció de reflectir la terra, el clima de l'anyada i tots els petits detalls que dia rere dia l'han anat perfilant.
 
Vinya

Les vinyes tenen 25 anys i la parcel·la, orientada al sud-oest, està dividida en terrasses estretes, característiques del Priorat, sobre sòls de pissarra, a una alçada de 260 metres sobre el nivell del mar. El raïm prové d'una finca de 4 hectàrees de Bellmunt del Priorat que porta per nom Lo Panso.

Cupatge

50% Carinyena (Samsó) - 50% Garnatxa negra

Elaboració

Fermentació en dipòsits de ciment i envelliment en barriques de 500 litres de roure francès i 1 foudre de 2000L Stockinger durant 14 mesos.

Nota de tast

Fruita negra del bosc (mora negra) molt madura i notes especiades, de regalèssia, llorer i tocs balsàmics i mentolats. Acidesa vibrant i molt fresc en boca. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català