Alta Alella

​Paula Valls en concert al Celler de les Aus d'Alta Alella

El celler obrirà les portes a les 20h el proper 5 de juliol per acollir el concert de Paula Valls

Vuit caves brut nature imprescindibles

| 12/05/2018 a les 07:20h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Alta Alella, Celler de les Aus, ​Paula Valls
Imatge il·lustrativa
El 5 de juliol en el marc del Festival d'Alella el Celler de les Aus d’Alta Alella convida a descobrir la jove Paula Valls, que compta amb una veu poderosa, i una facilitat innata per a composar, interpretar i encisar al públic. Una artista que promet consolidar-se en el panorama musical: el seu talent li atorga un fresc i sorprenent estil propi, que recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força de Amy Winehouse.
 
A partir de les 20h, el públic podrà descobrir els vins i caves del celler, i gaudir de les propostes gastronòmiques dels Foodtrucks convidats -no inclòs en el preu de l'entrada-.
A partir de les 22h tindrà lloc el concert de Paula Valls, i a l'acabar, Alta Alella acomiadarà la vetllada amb una copa cortesia del celler.

Paula Valls presentarà el seu nou disc “I am”, primer treball de llarga durada produït per David Soler. Una obra més intimista i despullada on els silencis també parlen. Un treball amb alguna sorpresa que de ben segur agradarà als seus incondicionals, que podran descobrir-la en un registre diferent. Com deia Albert Domènech fa uns mesos a La Vanguardia: “Paula Valls és la veu que arriba per quedar-se”.


També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants