GASTRONOMIA

Una quinzena de bars i restaurants participen a la Setmana de la Malvasia

Fins al 20 de maig

​La DO Penedès participa com a entitat convidada en quatre fires vinícoles i gastronòmiques de diversos llocs de Catalunya

| 10/05/2018 a les 12:47h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, gastronomia, Setmana de la Malvasia
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges | Aleix Ramírez
L’Hospital Sant Joan Baptista va acollir, dimecres a la tarda, la presentació de la sisena edició de la Setmana de la Malvasia, que enguany s’allargarà fins el pròxim diumenge 20 de maig. Una quinzena de bars i restaurants, ja siguin amb tapes o menús especials, donaran a conèixer les diferents varietats de malvasia. 

“Ens fa molta il·lusió encetar aquesta Setmana, just després que la nostre malvasia Blanc Subur hagi rebut el premi al millor vi blanc jove de Catalunya”, va recordar Javier Esteras, director general de la Fundació de l’Hospital. En aquest sentit, Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, va destacar “la feina dels enòlegs que han fet possible assolir la distinció”.

En representació del govern municipal, Aurora Carbonell, regidora de Turisme i Promoció Econòmica, va destacar que la Setmana permet “potenciar un producte que és patrimoni de Sitges i l’esdeveniment ens permet casar Malvasia amb  un altre actiu potent del nostre poble com és el turisme”. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien