GASTRONOMIA

Una quinzena de bars i restaurants participen a la Setmana de la Malvasia

Fins al 20 de maig

​La DO Penedès participa com a entitat convidada en quatre fires vinícoles i gastronòmiques de diversos llocs de Catalunya

| 10/05/2018 a les 12:47h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, gastronomia, Setmana de la Malvasia
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges | Aleix Ramírez
L’Hospital Sant Joan Baptista va acollir, dimecres a la tarda, la presentació de la sisena edició de la Setmana de la Malvasia, que enguany s’allargarà fins el pròxim diumenge 20 de maig. Una quinzena de bars i restaurants, ja siguin amb tapes o menús especials, donaran a conèixer les diferents varietats de malvasia. 

“Ens fa molta il·lusió encetar aquesta Setmana, just després que la nostre malvasia Blanc Subur hagi rebut el premi al millor vi blanc jove de Catalunya”, va recordar Javier Esteras, director general de la Fundació de l’Hospital. En aquest sentit, Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, va destacar “la feina dels enòlegs que han fet possible assolir la distinció”.

En representació del govern municipal, Aurora Carbonell, regidora de Turisme i Promoció Econòmica, va destacar que la Setmana permet “potenciar un producte que és patrimoni de Sitges i l’esdeveniment ens permet casar Malvasia amb  un altre actiu potent del nostre poble com és el turisme”. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ron Carter actuarà al Vijazz Penedès
Ron Carter actuarà al Vijazz Penedès
Ramon Francàs
01/01/1970
Temps de Vi de Vilanova estrena les grans fires amb un nou concurs de tast a cegues per parelles del restaurant Marejol, aquest cop d’escumosos | Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, l’Empordà, Girona, Tarragona, Reus, El Masroig, Barberà de la Conca, Manresa, Olèrdola, Torrelles de Foix, Cunit i Vilafranca del Penedès acullen fires i activitats enoturístiques les properes setmanes
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Cap de Ruc amplia el seu catàleg amb una nova gamma que abasta tres vins blancs | Son tres monovarietals de Garnatxa Blanca, Chardonnay i Gewürztraminer
Vinyes del Convent, a Horta de Sant Joan
Vinyes del Convent, a Horta de Sant Joan
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
El Consell Regulador de la DO Terra Alta es torna a posicionar “en defensa del territori i contra la massificació eòlica” | Bot considera que “cal engrescar a tothom a que aixequin el llistó del primer preu pels vins DO Terra Alta” | Des de Lafou Celler s’afirma que cal edificar el futur a través de la garnatxa, del vi embotellat i de la distribució de qualitat | Les Vinyes del Convent creu que cal fer un “protectorat” per a preservar les vinyes velles de la DO Terra Alta