GASTRONOMIA

Una quinzena de bars i restaurants participen a la Setmana de la Malvasia

Fins al 20 de maig

​La DO Penedès participa com a entitat convidada en quatre fires vinícoles i gastronòmiques de diversos llocs de Catalunya

| 10/05/2018 a les 12:47h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, gastronomia, Setmana de la Malvasia
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges | Aleix Ramírez
L’Hospital Sant Joan Baptista va acollir, dimecres a la tarda, la presentació de la sisena edició de la Setmana de la Malvasia, que enguany s’allargarà fins el pròxim diumenge 20 de maig. Una quinzena de bars i restaurants, ja siguin amb tapes o menús especials, donaran a conèixer les diferents varietats de malvasia. 

“Ens fa molta il·lusió encetar aquesta Setmana, just després que la nostre malvasia Blanc Subur hagi rebut el premi al millor vi blanc jove de Catalunya”, va recordar Javier Esteras, director general de la Fundació de l’Hospital. En aquest sentit, Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, va destacar “la feina dels enòlegs que han fet possible assolir la distinció”.

En representació del govern municipal, Aurora Carbonell, regidora de Turisme i Promoció Econòmica, va destacar que la Setmana permet “potenciar un producte que és patrimoni de Sitges i l’esdeveniment ens permet casar Malvasia amb  un altre actiu potent del nostre poble com és el turisme”. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Parlem amb Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país | Tot i que encara està estudiant enologia, treballa en varis cellers de la seva terra, la Terra Alta
Imatge il·lustrativa
El concurs internacional de vins més gran d'Amèrica del Nord ha premiat Perelada amb dos ors | Creat el 1983, aquest concurs se celebra a la ciutat de Quebec | Amb un consum d'aproximadament 5 milions d'hectolitres de vi per any, el Canadà és un important importador (4,2 milions d'hectolitres el 2016)
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida