​La DO Penedès participa com a entitat convidada en quatre fires vinícoles i gastronòmiques de diversos llocs de Catalunya

En els propers mesos, la DO Penedès serà la denominació d’origen convidada a 4 fires

​El 52è Concurs Tastavins premia els millors vins del 2017 de la DO Penedès

| 08/05/2018 a les 13:28h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Fira del vi de Falset, Reus Viu el Vi, Fira del Tap, Do Penedès, DO Penedès

Durant els mesos de maig i juny, la DO Penedès participarà com a entitat convidada en quatre fires vinícoles i gastronòmiques al llarg de Catalunya. La DO Penedès participarà en aquests esdeveniments a través d’una selecció de vins i Clàssic Penedès de diversos cellers, i amb tastos dirigits per donar a conèixer la personalitat i característiques dels seus productes.

La Fira del Vi de Falset i la Mostra Gastronòmica de Molins, les primeres cites

La presència de la DO Penedès en fires de vins i gastronomia ja va començar el 4, 5 i 6 de maig, en el marc de la 23ena edició de la Fira del Vi de Falset, la mostra de referència dels vins DOQ Priorat i DO Montsant. La DO Penedès va oferir un tast de vins sota el nom de “L’essència del xarel·lo Penedès” on s’hi van tastar diversos vins Penedès amb aquesta varietat com a protagonista. El mateix cap de setmana, també es va celebrar a Molins de Rei, la Mostra Gastronòmica al Carrer dins dels actes del MOLINSBDEGUST amb presència exclusiva dels vins de cellers de la DO Penedès.
 
Reus Viu el Vi i la Fira del Tap a Cassà de la Selva al juny

Ja durant el primer cap de setmana del mes de juny, la DO Pendès serà la DO convidada al Reus Viu el Vi. La capital del Baix Camp acollirà durant tres dies, una multitudinària fira dedicada a les DO’s de la Cambra de Comerç de Reus (DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta). Per altra banda, el 8, 9 i 10 de juny, tindrà lloc la Fira del Tap a Cassà de la Selva. Dedicada al món del suro, compta també amb diverses propostes vinícoles i gastronòmiques, entre les quals, els vins de la DO Penedès.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Una zona de vinyes del Priorat
Una zona de vinyes del Priorat | ACN
Crearan u banc de terres, que tingui una base de dades de les finques per recuperar i una altra d'interessats a explotar-les mitjançant acords
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola