​La DO Penedès participa com a entitat convidada en quatre fires vinícoles i gastronòmiques de diversos llocs de Catalunya

En els propers mesos, la DO Penedès serà la denominació d’origen convidada a 4 fires

​El 52è Concurs Tastavins premia els millors vins del 2017 de la DO Penedès

| 08/05/2018 a les 13:28h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Fira del vi de Falset, Reus Viu el Vi, Fira del Tap, Do Penedès, DO Penedès

Durant els mesos de maig i juny, la DO Penedès participarà com a entitat convidada en quatre fires vinícoles i gastronòmiques al llarg de Catalunya. La DO Penedès participarà en aquests esdeveniments a través d’una selecció de vins i Clàssic Penedès de diversos cellers, i amb tastos dirigits per donar a conèixer la personalitat i característiques dels seus productes.

La Fira del Vi de Falset i la Mostra Gastronòmica de Molins, les primeres cites

La presència de la DO Penedès en fires de vins i gastronomia ja va començar el 4, 5 i 6 de maig, en el marc de la 23ena edició de la Fira del Vi de Falset, la mostra de referència dels vins DOQ Priorat i DO Montsant. La DO Penedès va oferir un tast de vins sota el nom de “L’essència del xarel·lo Penedès” on s’hi van tastar diversos vins Penedès amb aquesta varietat com a protagonista. El mateix cap de setmana, també es va celebrar a Molins de Rei, la Mostra Gastronòmica al Carrer dins dels actes del MOLINSBDEGUST amb presència exclusiva dels vins de cellers de la DO Penedès.
 
Reus Viu el Vi i la Fira del Tap a Cassà de la Selva al juny

Ja durant el primer cap de setmana del mes de juny, la DO Pendès serà la DO convidada al Reus Viu el Vi. La capital del Baix Camp acollirà durant tres dies, una multitudinària fira dedicada a les DO’s de la Cambra de Comerç de Reus (DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta). Per altra banda, el 8, 9 i 10 de juny, tindrà lloc la Fira del Tap a Cassà de la Selva. Dedicada al món del suro, compta també amb diverses propostes vinícoles i gastronòmiques, entre les quals, els vins de la DO Penedès.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La DO Conca de Barberà organitza un tast on reivindica que ha triplicat la producció de vins de trepat en 12 anys, però també que té moltes altres elaboracions per oferir | Els tastos presencials amb els elaboradors es reprenen un cop s'ha posat fi a l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Us donem 5 idees de vins originals i atrevits per regalar ara que s'ha acabat l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
L'activitat s'enmarca dins del programa enoturístic de l'AECAVA, "La Primavera del Cava" i acabarà amb un tast de caves Reserva i Gran Reserva a l'aire lliure