​La Floració de la Vinya, la primera gran festa de La Carretera del Vi

Enguany la Festa de la Floració se celebrarà a Torre del Veguer

| 08/05/2018 a les 13:00h
Arxivat a: Fires, La Carretera del Vi, La Floració de la Vinya, Torre del Veguer
El proper divendres 25 de maig, La Carretera del Vi celebrarà la primera edició de La Festa de la Floració, un esdeveniment en què descobrir tot el que pot oferir la ruta, a través d’una gran mostra enoturística dels 13 cellers que conformen la wine road, seguida d’un sopar i un final de festa amb música en directe i DJ’s, tot sempre acompanyat dels millors vins i caves. Els jardins del celler Torre del Veguer, a Sant Pere de Ribes, seran el marc idíl·lic que acollirà la primera edició de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi, que serà itinerant i cada any se celebrarà en un celler diferent.

Des de les set del vespre fins a la una de la matinada, els visitants podran gaudir d’un esdeveniment d’alt nivell, amb una estètica molt cuidada, i on es donarà la benvinguda a una de les èpoques més espectaculars del món vitivinícola: la floració de la vinya.

Showroom enoturístic en un jardí singular

La festa s’iniciarà amb un showroom dels 13 cellers de La Carretera del Vi –Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges–, en el qual es podran degustar els seus millors vins i caves i alhora conèixer de primera mà totes les seves activitats enoturístiques.

Paral·lelament, es desenvoluparan un gran nombre d’activitats al llarg dels jardins i la finca de Torre del Veguer. Des de visites al celler, passejades amb segway, photocalls, beauty corner o descobrir els vehicles elèctrics de La Carretera del Vi, entre d’altres activitats, tot amenitzat amb la música en directe del grup Nameless del Taller de Músics de Barcelona. Amb un dresscode que indica portar una peça de roba blanca als assistents, els jardins estaran decorats per l’ocasió, amb zones chill-out i racons lounge per gaudir, amb una copa de vi, de la primavera al Penedès.

Nit de festa amb el vi com a protagonista

El showroom donarà pas a un gran sopar-còctel a càrrec de Cal Blay. Totes les propostes gastronòmiques es maridaran amb una barra conjunta de vins i caves dels cellers de La Carretera del Vi, i s’acompanyarà de música chill-out per gaudir de la posta de sol amb les vinyes del Garraf i el mar de taló de fons. Acabat el sopar, començarà la darrera part de la festa, amb la sessió del reconegut DJ John Jacobsen(ex Pacha Ibiza) que allargarà la festa fins a la matinada, sempre acompanyats dels millors vins i caves de La Carretera del Vi.
 
Per assistir a l’acte, cal adquirir les entrades a través de la plataforma Time Out, o directament en els cellers de La Carretera del Vi. El preu és de 60 euros. A més a més, l’organització dóna l’opció a arribar-hi amb autobús des de Barcelona, amb un  increment de 5 euros l’entrada. 
 
La Carretera del Vi, la wine road del Mediterrani

Inspirada en les wine roads internacionals, La Carretera del Vi és la primera proposta enoturística de tot l’estat en oferir un recorregut lineal des de les vinyes fins al mar, amb un alt valor històric, cultural i ecològic. 13 cellers del Penedès i set municipis de les comarques barcelonines del Penedès i el Garraf, uneixen els seus actius turístics en una iniciativa que recupera l’antic traçat comercial que unia l’interior del Penedès amb la costa mediterrània, que utilitzaven els romans per fer arribar els vins elaborats en aquest territori, a tot el món. El seu recorregut d’uns 35 km, recórrer els municipis de Sant Martí Sarroca fins a Sitges (o viceversa), passant per les poblacions de Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles i Sant Pere de Ribes. A més, presenta diferents ramificacions entre els cellers i altres indrets d’especial interès turístic.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Ruth Troyano
“No tenim vinya pròpia però el nostre projecte vol donar valor als pagesos que treballen molt bé la seva..."
Imatge il·lustrativa
La 68a edició de el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó comptarà amb Vilarnau com el cava oficial d'aquesta gran cita esportiva.