enoturisme a Llopart

Sobrevola el massís d'Ordal en globus amb Caves Llopart

El proper diumenge 20 de maig es durà a terme una activitat a Llopart per viure la brotada de les vinyes a la primavera des de l'aire

Comença La Primavera del Cava amb un programa enoturístic de nivell

| 06/05/2018 a les 08:10h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Llopart

Sobrevola amb Llopart la plana penedesenca i descobreix l’emplaçament privilegiat de les seves vinyes al massís d’Ordal. De la mà dels professionals de Kon-Tiki us enlairareu amb un globus per a gaudir del magnífic espectacle de les vinyes de primavera.

Tot seguit, compartireu un esmorzar de pagès al jardí de les caves i, qui ho desitgi, podrà fer la visita i la degustació dels caves gran reserva de Llopart.

Informació de l'activitat

Dia: Diumenge, 20 de maig
Hora: De 7h a 12h 

7.00h: Benvinguda del grup i inflada del globus. Iniciareu tot seguit el vol que tindrà una durada aproximada d'una hora. Pere Llopart, enòleg de Llopart, us explicarà el cicle vegetatiu del cep. Un 4x4 us recollirà en el lloc d'aterratge i us durà de tornada a les caves, on us espera l'esmorzar. Visualitzareu les fotografies i Llopart farà entrega dels certificats de vol. Hi haurà la possibilitat de realitzar la visita Gran Reserva de Llopart.
 

Preus 
150€ adults
95€ menors de 10 anys

Places limitades

Podeu comprar les entrades aquí.

Ms informació a: llopart.com/activitats/

Aquesta activitat està completament supeditada a estrictes condicions meteorològiques En cas que aquestes condicions no siguin favorables per realitzar el vol el dia 20 de Maig es posposarà al següent diumenge 27, de Maig. En cas de que en aquesta segona data tampoc es pugui dur a terme, Caves llopart procediria a reemborsar els diners al tots els inscrits.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Max Margalef aposta per un equip jove però amb experiència | Joan Tarrada deixa el càrrec després de 12 anys al capdavant de l'entitat
Imatge il·lustrativa
El premi Vins i Licors Grau a la trajectòria professional en el món del vi va recaure en Antoni Mata Casanovas de Caves Recaredo
Imatge il·lustrativa
La presentació va tenir lloc al celler amb una jornada de portes obertes en què els més de 800 assistents van poder tastar el nou vi i gaudir de la música del grup de folklore Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries