enoturisme a Llopart

Sobrevola el massís d'Ordal en globus amb Caves Llopart

El proper diumenge 20 de maig es durà a terme una activitat a Llopart per viure la brotada de les vinyes a la primavera des de l'aire

Comença La Primavera del Cava amb un programa enoturístic de nivell

| 06/05/2018 a les 08:10h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Llopart

Sobrevola amb Llopart la plana penedesenca i descobreix l’emplaçament privilegiat de les seves vinyes al massís d’Ordal. De la mà dels professionals de Kon-Tiki us enlairareu amb un globus per a gaudir del magnífic espectacle de les vinyes de primavera.

Tot seguit, compartireu un esmorzar de pagès al jardí de les caves i, qui ho desitgi, podrà fer la visita i la degustació dels caves gran reserva de Llopart.

Informació de l'activitat

Dia: Diumenge, 20 de maig
Hora: De 7h a 12h 

7.00h: Benvinguda del grup i inflada del globus. Iniciareu tot seguit el vol que tindrà una durada aproximada d'una hora. Pere Llopart, enòleg de Llopart, us explicarà el cicle vegetatiu del cep. Un 4x4 us recollirà en el lloc d'aterratge i us durà de tornada a les caves, on us espera l'esmorzar. Visualitzareu les fotografies i Llopart farà entrega dels certificats de vol. Hi haurà la possibilitat de realitzar la visita Gran Reserva de Llopart.
 

Preus 
150€ adults
95€ menors de 10 anys

Places limitades

Podeu comprar les entrades aquí.

Ms informació a: llopart.com/activitats/

Aquesta activitat està completament supeditada a estrictes condicions meteorològiques En cas que aquestes condicions no siguin favorables per realitzar el vol el dia 20 de Maig es posposarà al següent diumenge 27, de Maig. En cas de que en aquesta segona data tampoc es pugui dur a terme, Caves llopart procediria a reemborsar els diners al tots els inscrits.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa