Parató

Mindfulness al celler Parató, amb Elisenda Camps

Després de la visita a la vinya a càrrec del celler i la xerrada amb l'Elisenda Camps, s’acabarà amb un tast dels vins del celler acompanyats d’una petita selecció de productes de la terra a càrrec de Josep Elias

​​«És important preparar-nos de cara el futur per aquests episodis de sequera» Josep Elias del celler Parató

| 04/05/2018 a les 21:03h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Parató, Vi i Mindfulness, Elisenda Camps, Tastos, Enoturisme
Imatge il·lustrativa
El 19 de maig el celler Parató celebra “L’art de viure el present” un taller de Mindfulness dirigit per Elisenda Camps, professional dels mitjans de comunicació que, paral·lelament a la seva feina com a periodista, s’ha format en diversos àmbits que tenen a veure amb la salut física i emocional de les persones. 

És el Máster de Desarrollo Personal y Liderazgo per a la Universitat de Barcelona, també és titulada en Practitioner en PNL i Máster en Coaching i PNL a l'Institut Gestalt de Barcelona. Ha cursat el Programa Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) i s'ha format com a  Instructora de Mindfulness segons la formació FIM avalada pel Màster en Mindfulness de la Universitat de Saragossa.
 
En el taller que es farà a Parató, l’Elisenda vol fer descobrir als assistents com el Mindfulness, o Atenció Plena, pot ajudar-los a millorar l'alimentació i a instaurar hàbits saludables en el seu dia dia. Com poden aconseguir ser més conscient dels seus actes, emocions, sensacions i pensaments…, i com aquest "ser conscient" augmentarà el seu benestar físic i emocional.

 
Programació de la activitat

- Passeig entre les vinyes amb intercanvi de coneixements.
- Xerrada a càrrec de l’Elisenda Camps.
Tast de vins i caves Parató amb tots els colors, més aperitiu.
 
Es recomana portar roba còmode i moltes ganes de participar. Després de la visita a la vinya a càrrec del celler i la xerrada amb l'Elisenda Camps, s’acabarà amb un tast dels  vins del celler acompanyats d’una petita selecció de productes de la terra a càrrec de Josep Elias.

**Les places són limitades i el termini per a la inscripció acaba el dimecres 16 de Maig. Per a participar és imprescindible estar inscrit prèviament. El cost de l’activitat serà de 35€ per persona. Per assistir-hi envieu correu a [email protected].

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien