Parató

Mindfulness al celler Parató, amb Elisenda Camps

Després de la visita a la vinya a càrrec del celler i la xerrada amb l'Elisenda Camps, s’acabarà amb un tast dels vins del celler acompanyats d’una petita selecció de productes de la terra a càrrec de Josep Elias

​​«És important preparar-nos de cara el futur per aquests episodis de sequera» Josep Elias del celler Parató

| 04/05/2018 a les 21:03h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Parató, Vi i Mindfulness, Elisenda Camps, Tastos, Enoturisme
Imatge il·lustrativa
El 19 de maig el celler Parató celebra “L’art de viure el present” un taller de Mindfulness dirigit per Elisenda Camps, professional dels mitjans de comunicació que, paral·lelament a la seva feina com a periodista, s’ha format en diversos àmbits que tenen a veure amb la salut física i emocional de les persones. 

És el Máster de Desarrollo Personal y Liderazgo per a la Universitat de Barcelona, també és titulada en Practitioner en PNL i Máster en Coaching i PNL a l'Institut Gestalt de Barcelona. Ha cursat el Programa Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) i s'ha format com a  Instructora de Mindfulness segons la formació FIM avalada pel Màster en Mindfulness de la Universitat de Saragossa.
 
En el taller que es farà a Parató, l’Elisenda vol fer descobrir als assistents com el Mindfulness, o Atenció Plena, pot ajudar-los a millorar l'alimentació i a instaurar hàbits saludables en el seu dia dia. Com poden aconseguir ser més conscient dels seus actes, emocions, sensacions i pensaments…, i com aquest "ser conscient" augmentarà el seu benestar físic i emocional.

 
Programació de la activitat

- Passeig entre les vinyes amb intercanvi de coneixements.
- Xerrada a càrrec de l’Elisenda Camps.
Tast de vins i caves Parató amb tots els colors, més aperitiu.
 
Es recomana portar roba còmode i moltes ganes de participar. Després de la visita a la vinya a càrrec del celler i la xerrada amb l'Elisenda Camps, s’acabarà amb un tast dels  vins del celler acompanyats d’una petita selecció de productes de la terra a càrrec de Josep Elias.

**Les places són limitades i el termini per a la inscripció acaba el dimecres 16 de Maig. Per a participar és imprescindible estar inscrit prèviament. El cost de l’activitat serà de 35€ per persona. Per assistir-hi envieu correu a [email protected].

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Pat Bros, veïna de Cistella i coordinadora i guia d’activitats d’animació i de lleure en el medi natural, serà la pregonera | El celler Mas Vida i la plaça Major de Cistella seran els escenaris
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Sergi Cortés
01/01/1970
Quina és la vinya més austral? Es pot fer vi a 3100 metres d'altitud? | Recorrem el planeta buscant vinyes extremes, que per la seva latitud, clima o terrer sembla una proesa fer vi
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El curt impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya "Bohèmia" ha guanyat el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Long Beach International Film Festival de Nova York.