Parató

Mindfulness al celler Parató, amb Elisenda Camps

Després de la visita a la vinya a càrrec del celler i la xerrada amb l'Elisenda Camps, s’acabarà amb un tast dels vins del celler acompanyats d’una petita selecció de productes de la terra a càrrec de Josep Elias

​​«És important preparar-nos de cara el futur per aquests episodis de sequera» Josep Elias del celler Parató

| 04/05/2018 a les 21:03h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Parató, Vi i Mindfulness, Elisenda Camps, Tastos, Enoturisme
Imatge il·lustrativa
El 19 de maig el celler Parató celebra “L’art de viure el present” un taller de Mindfulness dirigit per Elisenda Camps, professional dels mitjans de comunicació que, paral·lelament a la seva feina com a periodista, s’ha format en diversos àmbits que tenen a veure amb la salut física i emocional de les persones. 

És el Máster de Desarrollo Personal y Liderazgo per a la Universitat de Barcelona, també és titulada en Practitioner en PNL i Máster en Coaching i PNL a l'Institut Gestalt de Barcelona. Ha cursat el Programa Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) i s'ha format com a  Instructora de Mindfulness segons la formació FIM avalada pel Màster en Mindfulness de la Universitat de Saragossa.
 
En el taller que es farà a Parató, l’Elisenda vol fer descobrir als assistents com el Mindfulness, o Atenció Plena, pot ajudar-los a millorar l'alimentació i a instaurar hàbits saludables en el seu dia dia. Com poden aconseguir ser més conscient dels seus actes, emocions, sensacions i pensaments…, i com aquest "ser conscient" augmentarà el seu benestar físic i emocional.

 
Programació de la activitat

- Passeig entre les vinyes amb intercanvi de coneixements.
- Xerrada a càrrec de l’Elisenda Camps.
Tast de vins i caves Parató amb tots els colors, més aperitiu.
 
Es recomana portar roba còmode i moltes ganes de participar. Després de la visita a la vinya a càrrec del celler i la xerrada amb l'Elisenda Camps, s’acabarà amb un tast dels  vins del celler acompanyats d’una petita selecció de productes de la terra a càrrec de Josep Elias.

**Les places són limitades i el termini per a la inscripció acaba el dimecres 16 de Maig. Per a participar és imprescindible estar inscrit prèviament. El cost de l’activitat serà de 35€ per persona. Per assistir-hi envieu correu a export@parato.es.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Cavatast
Del 7 al 9 d'octubre, un ampli ventall de caves de tota la D.O. Cava i empreses de restauració exposaran al Parc Lluís Companys
Imatge il·lustrativa
Quatre professionals del vi l’han tastat a cegues per intentar endevinar amb quina varietat i com s’ha elaborat
Imatge il·lustrativa
Milmanda 2018 de Família Torres, millor vi blanc de la Guia de la Setmana Vitivinícola 2022