“Barcelona comença per bar”, un concurs d'Instagram per fer bandera de la restauració de la ciutat

Penjant una foto amb el hashtag #BarcelonaEmpiezaporBar o #BarcelonaComençaperBar s’entrarà al sorteig d’un sopar per a dues persones a un restaurant top de la ciutat

| 02/05/2018 a les 14:25h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, 'Barcelona comença per bar', Gremi de Restauració, Concurs Instagram
Imatge il·lustrativa
El Gremi de Restauració de Barcelona engega la campanya Barcelona comença per “bar” / Barcelona empieza por “bar”, una campanya centrada a Instagram per posar en valor i generar empatia amb els bars i restaurants de la ciutat. Els llocs on aneu a sadollar la vostra fam o la vostra gola, a viure i compartir, a deixar-vos servir. Espais de la vostra vida que voleu enaltir mitjançant fotos i missatges. 

D’una tapa, d’un detall, d’una situació, d’un somriure. Qualsevol imatge presa en un bar o restaurant de la ciutat i pujada a Instagram utilitzant el hashtag #BarcelonaEmpiezaporBar o #BarcelonaComençaperBar (es pot participar en els dos idiomes) amb un petit text comentant el perquè de la foto entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones en un dels molts restaurants que s’han sumat a la campanya “per fer ciutat”.

El bar, el restaurant, no és només aquell lloc on anem a menjar i a beure. Són espais de trobada on compartir, consellers en moments, confidents en d’altres. Poden esdevenir la bústia adequada quan no estàs a casa o el cangur per aquella horeta de tarda que has d’absentar-te. Els seus propietaris són persones com nosaltres, que només volen guanyar-se la vida oferint un servei. Són empresaris que donen feina, que compleixen amb normes molt restrictives, que, la majoria, parlen amb els veïns per buscar la millor convivència”, comenta el director general del Gremi, Roger Pallarols.

Campanya i premis
Ja es poden pujar les fotos a Instagram utilitzant el hashtag proposat. Cada mes, un jurat presidit pel Roger Pallarols, el Pere Chias (president del Gremi) i el Vicent Llorca (responsable de Comunicació i Projectes del Gremi) escollirà la millor imatge, que rebrà el premi d’un sopar. De moment, ja s’hi han sumat a la campanya per oferir l’àpat restaurants com Casa Varela, Tapas 24, Cafè Emma, Nectari, La Taverna del Clínic, Spoonik, Etapes, Santa Burg, Casa Leopoldo, This&That, Pepa Tomate, Fàbrica Moritz o El Informal by Marc Gascons. 

Campanya Barcelona comença per bar

Nom
Barcelona comença per bar / Barcelona empieza por bar

Hashtag
#BarcelonaEmpiezaporBar o #BarcelonaComençaperBar

Concepte
Concurs obert a tota la població perquè pengin fotos amb el hashtag proposat, acompanyades d’una frase d’amor pels bars.

Objectiu
Promoure l’ús dels bars i restaurants de la ciutat. Entendre’ls com espais on passen coses, com a part de la vida dels ciutadans. Evidenciar les dificultats que tenen els restauradors per exercir la seva feina.

Inici
1 de maig de 2018

Idees
Tots som restauració de Barcelona
Generar empatia amb els restauradors
Restauració de qualitat
Tant se val si és un bar petit o un restaurant gastronòmic

Idioma
Es pot participar tant en castellà com en català.

Temàtica
Qualsevol. Una foto i un text. Imprescindible citar el bar o restaurant on està feta la foto. Sempre en positiu.

Premis
Cada mes, des del Gremi es farà un concurs entre totes les publicacions penjades amb el hashtag proposat. El guanyador gaudirà d’un àpat per a dues persones en un restaurant agremiat. 

Jurat
El president del Gremi, Pere Chias; el director general, Roger Pallarols, i el responsable de Comunicació i Projectes, Vicent Llorca.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien