“Barcelona comença per bar”, un concurs d'Instagram per fer bandera de la restauració de la ciutat

Penjant una foto amb el hashtag #BarcelonaEmpiezaporBar o #BarcelonaComençaperBar s’entrarà al sorteig d’un sopar per a dues persones a un restaurant top de la ciutat

| 02/05/2018 a les 14:25h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, 'Barcelona comença per bar', Gremi de Restauració, Concurs Instagram
Imatge il·lustrativa
El Gremi de Restauració de Barcelona engega la campanya Barcelona comença per “bar” / Barcelona empieza por “bar”, una campanya centrada a Instagram per posar en valor i generar empatia amb els bars i restaurants de la ciutat. Els llocs on aneu a sadollar la vostra fam o la vostra gola, a viure i compartir, a deixar-vos servir. Espais de la vostra vida que voleu enaltir mitjançant fotos i missatges. 

D’una tapa, d’un detall, d’una situació, d’un somriure. Qualsevol imatge presa en un bar o restaurant de la ciutat i pujada a Instagram utilitzant el hashtag #BarcelonaEmpiezaporBar o #BarcelonaComençaperBar (es pot participar en els dos idiomes) amb un petit text comentant el perquè de la foto entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones en un dels molts restaurants que s’han sumat a la campanya “per fer ciutat”.

El bar, el restaurant, no és només aquell lloc on anem a menjar i a beure. Són espais de trobada on compartir, consellers en moments, confidents en d’altres. Poden esdevenir la bústia adequada quan no estàs a casa o el cangur per aquella horeta de tarda que has d’absentar-te. Els seus propietaris són persones com nosaltres, que només volen guanyar-se la vida oferint un servei. Són empresaris que donen feina, que compleixen amb normes molt restrictives, que, la majoria, parlen amb els veïns per buscar la millor convivència”, comenta el director general del Gremi, Roger Pallarols.

Campanya i premis
Ja es poden pujar les fotos a Instagram utilitzant el hashtag proposat. Cada mes, un jurat presidit pel Roger Pallarols, el Pere Chias (president del Gremi) i el Vicent Llorca (responsable de Comunicació i Projectes del Gremi) escollirà la millor imatge, que rebrà el premi d’un sopar. De moment, ja s’hi han sumat a la campanya per oferir l’àpat restaurants com Casa Varela, Tapas 24, Cafè Emma, Nectari, La Taverna del Clínic, Spoonik, Etapes, Santa Burg, Casa Leopoldo, This&That, Pepa Tomate, Fàbrica Moritz o El Informal by Marc Gascons. 

Campanya Barcelona comença per bar

Nom
Barcelona comença per bar / Barcelona empieza por bar

Hashtag
#BarcelonaEmpiezaporBar o #BarcelonaComençaperBar

Concepte
Concurs obert a tota la població perquè pengin fotos amb el hashtag proposat, acompanyades d’una frase d’amor pels bars.

Objectiu
Promoure l’ús dels bars i restaurants de la ciutat. Entendre’ls com espais on passen coses, com a part de la vida dels ciutadans. Evidenciar les dificultats que tenen els restauradors per exercir la seva feina.

Inici
1 de maig de 2018

Idees
Tots som restauració de Barcelona
Generar empatia amb els restauradors
Restauració de qualitat
Tant se val si és un bar petit o un restaurant gastronòmic

Idioma
Es pot participar tant en castellà com en català.

Temàtica
Qualsevol. Una foto i un text. Imprescindible citar el bar o restaurant on està feta la foto. Sempre en positiu.

Premis
Cada mes, des del Gremi es farà un concurs entre totes les publicacions penjades amb el hashtag proposat. El guanyador gaudirà d’un àpat per a dues persones en un restaurant agremiat. 

Jurat
El president del Gremi, Pere Chias; el director general, Roger Pallarols, i el responsable de Comunicació i Projectes, Vicent Llorca.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Sergi Cortés
01/01/1970
Quina és la vinya més austral? Es pot fer vi a 3100 metres d'altitud? | Recorrem el planeta buscant vinyes extremes, que per la seva latitud, clima o terrer sembla una proesa fer vi
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El curt impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya "Bohèmia" ha guanyat el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Long Beach International Film Festival de Nova York.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Les altes temperatures dels darrers dies han fet precipitar l’inici de la collita | Gramona ha obtingut el segell biodinàmic Biodyvin i el registre europeu EMAS de sostenibilitat i respecte pel medi ambient