​El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà serveix més de 20.000 tastos

Amb els dos caps de setmana de Mercat s'ha arribat a les 7.000 copes venudes

​La DO Conca de Barberà a presenta el seus vins a Barcelona el proper 14 de maig

| 02/05/2018 a les 14:09h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Conca de Barberà, Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà

Catorze cellers han estat durant dos caps de setmana oferint els seus vins i assessorant als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà aconseguint una xifra d’uns 20.000 tastos que no supera la de 2017 a causa del mal temps d'aquest segon cap de setmana.

La xifra de copes venudes aquest any -més de 7000 copes- demostra que és un acte consolidat dins la festa i l’agenda dels amants del vi. El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà és un dels esdeveniments més esperats de la Setmana Medieval de Montblanc.

Uns visitants cada cop més experimentats amb els vins del territori i que quedaven sorpresos per la quantiat de cellers que aposten per al trepat i la gran oferta de vins que ja existeix al mercat amb aquesta varietat única a la Conca de Barberà. “Aquesta festa en honor a Sant Jordi i la DO Conca de Barberà han format un binomi molt potent i atractiu."

Segons la presidenta de la DO, Mariona Rendé, “Patrimoni històric, cultura i vi són la fórmula perfecta per promocionar els productes de de la Conca de Barberà”. Els visitants valoren com excel·lent el fet de poder tastar els vins de la Conca acompanyats amb plats típics de la gastronomia del territori, veure com es vivia a l’Edat Mitjana i ser testimoni dels fets més importants d’aquella època. "I poder-ho fer amb vins blancs, rosats i negres de la Denominació Conca de Barberà és un luxe", assenyalava un tastador.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Família Mata als marges de pedra del Turó d’en Mota
Família Mata als marges de pedra del Turó d’en Mota | Marçal Font
Ramon Francàs
01/01/1970
Recaredo verema per vintena vegada el xarel·lo del Turó d’en Mota | Ton Mata afirma que aquest gran cava “és una idea que neix de la il·lusió, de voler saber els límits de la nostra terra”
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
01/01/1970
La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’ajuntament de l’antiga Egara llogarà autocars des de la capital vallesana fins a Vilafranca perquè els veïns puguin participar el pròxim 28 d’octubre en la iniciativa que organitza la Confraria del Cava a favor de la Marató de TV3