Novetats

​Secrets de Mar, els vins mediterranis de Clos Galena a la Terra Alta

Segons el celler, "Secrets de Mar -blanc i negre- és un vi per compartir confidències, viure il·lusions i transmetre sensacions que t'apropen a la felicitat, als moments que deixen empremta en la memòria i a inoblidables instants compartits"

​La DO Terra Alta tanca el concurs Grenaches du Monde amb 14 medalles d'or i 30 de plata

| 30/04/2018 a les 17:52h
Arxivat a: Vins, Clos Galena, Secrets de Mar, DO Terra Alta

Clos Galena presenta Secrets de Mar, un vi amb essència Mediterrània nascut dins la denominació d'origen Terra Alta.


Segons el celler, "Secrets de Mar -blanc i negre- és un vi per compartir confidències, viure il·lusions i transmetre sensacions que t'apropen a la felicitat, als moments que deixen empremta en la memòria i a inoblidables instants compartits".

VI BLANC 

70% Garnatxa Blanca i 30%Macabeu.

Vi blanc de vinyes velles, de més de 30 anys. Fermentat en tines d'acer inoxidable durant uns 20 dies a 16º C. Criança sobre les seves mares durant 1-2 mesos.

De color groc palla, net i brillant. Aroems de fruita blanca, notes florals i cítriques en equilibri. Un vi elegant, suau i amb volum, molt llaminer i fresc.

VI NEGRE CURTA CRIANÇA

60% Carinyena, 35% Garnatxa Negra i 5% Syrah.

Vinyes velles de més de 30 anys. Fermentat i macerat en tines d'acer inoxidable durant aproximadament 20-25 dies a 26-28ºC. Es fa una premsada suau, tot i que només s’utilitza la part del vi sagnat, la resta es destina a altres cupatges. Posterior fermentació malolàctica d’uns 30 dies de durada en acer inoxidable. Finalment, part del vi reposa en bótes de roure francès durant aproximadament 4 mesos.

Color roig-violaci molt intens. Amb notes de fruita vermella i negra i tocs especiats. En boca és fresc, complex i suau al paladar, amb un llarg recorregut.

Clos Galena aposta per elaborar vins a la denominació d'origen Terra Alta, denominació que acaba d'acollir el concurs internacional de Grenaches du monde.  Vins que transmeten caràcter mediterrani a través de les varietats autòctones.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El celler presenta els quatre vins de Terroir Sense Fronteres que aspiren a un estil més lliure que fuig de la fusta i de les criances llargues
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience | Celler Abadal
L'Abadal Christmas Market se celebrarà el proper 23 de novembre
Imatge il·lustrativa
Pel que fa a la categoria de Caves; Vilarnau és el més ben valorat a l’edició 2019 del concurs Champagne & Sparkling Wine World Championships | Gramona 2009 Celler Batlle guanya com el millor Corpinnat 2019