Tastavins Penedès

​Tastavins Penedès investeix d’Honor l’actor Quim Masferrer

L’acadèmia també va nomenar de mèrit el president de la Confraria del Cava, Toni de la Rosa

| 30/04/2018 a les 17:44h
Arxivat a: Actualitat, Quim Masferrer, Confraria del cava, Tastavins

L’actor Quim Masferrer ja és Acadèmic d’Honor de Tastavins Penedès. L’acadèmia el va investir en un capítol extraordinari marcat pel bon humor i que va servir per nomenar també de Mèrit el president de la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia, Antoni de la Rosa.

El popular presentador d’“El Foraster” de TV3 va agrair enormement el càrrec amb un monòleg com els que tanquen l’exitós programa televisiu. Va ironitzar sobre la litúrgia del nomenament, amb la capa i el lliurement de la medalla, i va provocar les rialles de les més de 120 persones que omplien el restaurant Sol i Vi de Subirats parlant del Penedès i del món del vi, amb el famós “sou molt bona gent” per tancar la intervenció.

Abans de la investidura de Quim Masferrer, Tastavins Penedès va nomenar Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava de Sant Sadurní, Antoni de la Rosa, responsable de les Caves Torelló. Joan Tarrada va felicitar la feina de la Confraria i el tracte humà i agradable de De la Rosa. El president de l’entitat va concloure que “Torelló, Cava i Sant Sadurní fan un trio d’asos excel·lent”.

El nou Acadèmic de Mèrit va voler compartir el reconeixement amb totes les institucions que donen suport a la Confraria, i de Tastavins Penedès va dir que era una “acadèmia germana i amiga, amb qui compartim un territori meravellós”.

El d’aquest dijous va ser un capítol extraordinari d’investidura, i va anar acompanyat d’un sopar amb diversos vins i caves del Penedès, al restaurant Sol i Vi de Subirats. En 53 anys d’història, Tastavins Penedès ha celebrat ja 479 capítols d’investidura.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Per primer cop s’oferirà un taller de vinificació d’espumosos ancestrals
Imatge il·lustrativa
Sergio Mora, Grammy Llatí al Millor Disseny 2016, plasma la seva visió de Juvé & Camps en quatre ampolles d’edició limitada del Reserva de la Família sota el títol Plaer Còsmic
Imatge il·lustrativa
El certamen, organitzat per la Universitat de Barcelona, Família Torres i Tomàs Molina, servirà per debatre sobre si són els impostos la solució al canvi climàtic |