Llopart

Carmí de Llopart, amb part del cupatge afinat en àmfores

Carmí Rosat de Caves llopart, una bona opció per Sant Jordi

Microvi dóna el tret de sortida el 13 d'abril

| 21/04/2018 a les 08:44h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Llopart, Carmí, Sant Jordi
Elaborat amb un 55% de Sumoll i un 45% de Garnatxa, el Carmí de Llopart -ecològic, amb segell CCPAE- s'obté de molt baixos rendiments e la planta.

Es verema manualment, i es fa una maceració pel·licular en fred -6 hores- per a una òptima extracció. 100% most “llàgrima”. Fermenta en tines d'inoxidable i part del cupatge s'afina en àmfores de ceràmica de baixa capacitat -150 litres- durant 4 mesos.

Té un color rosat viu i intens. En nas, ens mostra les sensacions de fruita vermella cítrica, maduixes i cireres, acompanyat de notes balsàmiques, i amb els tocs finals anisats. També podem trobar les notes de terra humida, pel repòs en les àmfores.

En boca es presenta directe, amb bona acidesa i on les notes de fruita vermella són sinceres. Matisos d'aranja i records anisats que es situen al final del camí. Final de boca fresc i amable. recomanem servir-lo entre 6 i 8ºC.

El trobareu al mercat a 9,90 €.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Passeig de Gràcia concentrarà el talent culinari de xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Carles Gaig, Aurelio Morales y Joel Castanyé, entre d’altres | Estrella Damm, Familia Torres, Juvé & Camps, Royal Bliss i Renfe s’uneixen a Passeig de Gourmets
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Sergi Cortés
El Joan Nebot ens proposa el vi rosat Lola Bel de Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna