Llopart

Carmí de Llopart, amb part del cupatge afinat en àmfores

Carmí Rosat de Caves llopart, una bona opció per Sant Jordi

Microvi dóna el tret de sortida el 13 d'abril

| 21/04/2018 a les 08:44h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Llopart, Carmí, Sant Jordi
Elaborat amb un 55% de Sumoll i un 45% de Garnatxa, el Carmí de Llopart -ecològic, amb segell CCPAE- s'obté de molt baixos rendiments e la planta.

Es verema manualment, i es fa una maceració pel·licular en fred -6 hores- per a una òptima extracció. 100% most “llàgrima”. Fermenta en tines d'inoxidable i part del cupatge s'afina en àmfores de ceràmica de baixa capacitat -150 litres- durant 4 mesos.

Té un color rosat viu i intens. En nas, ens mostra les sensacions de fruita vermella cítrica, maduixes i cireres, acompanyat de notes balsàmiques, i amb els tocs finals anisats. També podem trobar les notes de terra humida, pel repòs en les àmfores.

En boca es presenta directe, amb bona acidesa i on les notes de fruita vermella són sinceres. Matisos d'aranja i records anisats que es situen al final del camí. Final de boca fresc i amable. recomanem servir-lo entre 6 i 8ºC.

El trobareu al mercat a 9,90 €.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Us proposem 9 caves de diferents preus, criançes i nivells de sucre. Perquè gaudiu de la tardor amb bombolles.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Caves Vilarnau explica, amb un toc irònic i planer, com s'elabora el cava en deu fases
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
L'Institut del Cava ha estat aquest any l'encarregat de construir el comitè de tast que ha escollit el cava 2018-2019 del Club Rotary | Un euro i mig de cada cava anirà íntegrament a lluitar contra la polio