Llopart

Carmí de Llopart, amb part del cupatge afinat en àmfores

Carmí Rosat de Caves llopart, una bona opció per Sant Jordi

Microvi dóna el tret de sortida el 13 d'abril

| 21/04/2018 a les 08:44h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Llopart, Carmí, Sant Jordi
Elaborat amb un 55% de Sumoll i un 45% de Garnatxa, el Carmí de Llopart -ecològic, amb segell CCPAE- s'obté de molt baixos rendiments e la planta.

Es verema manualment, i es fa una maceració pel·licular en fred -6 hores- per a una òptima extracció. 100% most “llàgrima”. Fermenta en tines d'inoxidable i part del cupatge s'afina en àmfores de ceràmica de baixa capacitat -150 litres- durant 4 mesos.

Té un color rosat viu i intens. En nas, ens mostra les sensacions de fruita vermella cítrica, maduixes i cireres, acompanyat de notes balsàmiques, i amb els tocs finals anisats. També podem trobar les notes de terra humida, pel repòs en les àmfores.

En boca es presenta directe, amb bona acidesa i on les notes de fruita vermella són sinceres. Matisos d'aranja i records anisats que es situen al final del camí. Final de boca fresc i amable. recomanem servir-lo entre 6 i 8ºC.

El trobareu al mercat a 9,90 €.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La segona cimera del cava estudia mesures per intentar evitar la greu crisi de preus del raïm de la passada verema
Imatge il·lustrativa
Foto: Jordi Bes
Jordi Bes
Aconseguir connectar amb els joves i treure vins singulars són les darreres propostes dels cellers | Les presenten en primícia a Montpeller, un dels principals aparadors del món d'elaboracions eco
Imatge il·lustrativa
El Patronat de la Passió aposta per potenciar els productes de la terra, l’oli i el vi, amb activitats on participen la Denominacions d’Origen del territori