Vila Viniteca de Tast per Parelles

​Toni Carbó (celler La Salada) i Ramon Jané (celler Mas Candí) guanyadors de l'11è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Els concursants, tots dos de l'Alt Penedès, han guanyat 30. 0000 euros de premi

Els 7.000 euros del segon lloc són per a Alberto M. Pérez i Luis Martínez Salas, i els 3.000 euros del tercer premi es porten amb Inma Aleixendri i Juani Piñana

| 16/04/2018 a les 11:01h
Arxivat a: Actualitat, Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles, 11è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles, Toni Carbó, Ramon Jané

Toni Carbó (celler La Salada) i Ramon Jané (celler Mas Candí), tots dos de l'Alt Penedès, són els guanyadors d'enguany dels 30.000 euros de l'11è Premi Vila Viniteca de Tastos per Parelles.

Els 7.000 euros del segon lloc són per a Alberto M. Pérez i Luis Martínez Salas, i els 3.000 euros del tercer premi es porten amb Inma Aleixendri i Juani Piñana.

Els vins que es van tastar a la gran final són:

1.- Franz Hirtzberger Axpoint Grüner Veltliner Smaragd 2015. Wachau. Austria.

2.- Movia Veliko Velo 2009. Brda. Eslovènia

3.- Te Mata Cape Crest Sauvignon Blanc 2016. Hawke's Bay. Nova Zelanda.

4.- Torelló 225 Brut Nature Gran Reserva 2013 (Magnum). DO Cava.

5.- Passopisciaro Contrada Porcaria 2014. IGT Sicília.

6.- Eisele Vineyard Cabernet Sauvignon 2013. Napa Valley

7.- Thanisch Berncasteler Doctor Auslese 2014. Mosel-Saar-Ruwer

Tots els participants han tingut el repte de descobrir, entre altres característiques: la denominació d'origen, la varietat de gra, el país, l'anyada, l'elaboradora i la marca dels 14 vins tastats.

Aquest premi ofereix una excepcional oportunitat de tast a tot tipus de persones, professionals i aficionats, el seu objectiu és promocionar la cultura del vi i la seva principal singularitat és el fet de tastar en parella, ja que obliga a consensuar amb el company les sensacions, els sabors i totes les olors percebudes.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Imatge il·lustrativa
La DO Terra Alta alerta de la importància de seguir el procediment judicial per evitar la implantació de les 3 centrals eòliques anunciades a la comarca de forma imminent
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny