Vila Viniteca de Tast per Parelles

​Toni Carbó (celler La Salada) i Ramon Jané (celler Mas Candí) guanyadors de l'11è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Els concursants, tots dos de l'Alt Penedès, han guanyat 30. 0000 euros de premi

Els 7.000 euros del segon lloc són per a Alberto M. Pérez i Luis Martínez Salas, i els 3.000 euros del tercer premi es porten amb Inma Aleixendri i Juani Piñana

| 16/04/2018 a les 11:01h
Arxivat a: Actualitat, Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles, 11è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles, Toni Carbó, Ramon Jané

Toni Carbó (celler La Salada) i Ramon Jané (celler Mas Candí), tots dos de l'Alt Penedès, són els guanyadors d'enguany dels 30.000 euros de l'11è Premi Vila Viniteca de Tastos per Parelles.

Els 7.000 euros del segon lloc són per a Alberto M. Pérez i Luis Martínez Salas, i els 3.000 euros del tercer premi es porten amb Inma Aleixendri i Juani Piñana.

Els vins que es van tastar a la gran final són:

1.- Franz Hirtzberger Axpoint Grüner Veltliner Smaragd 2015. Wachau. Austria.

2.- Movia Veliko Velo 2009. Brda. Eslovènia

3.- Te Mata Cape Crest Sauvignon Blanc 2016. Hawke's Bay. Nova Zelanda.

4.- Torelló 225 Brut Nature Gran Reserva 2013 (Magnum). DO Cava.

5.- Passopisciaro Contrada Porcaria 2014. IGT Sicília.

6.- Eisele Vineyard Cabernet Sauvignon 2013. Napa Valley

7.- Thanisch Berncasteler Doctor Auslese 2014. Mosel-Saar-Ruwer

Tots els participants han tingut el repte de descobrir, entre altres característiques: la denominació d'origen, la varietat de gra, el país, l'anyada, l'elaboradora i la marca dels 14 vins tastats.

Aquest premi ofereix una excepcional oportunitat de tast a tot tipus de persones, professionals i aficionats, el seu objectiu és promocionar la cultura del vi i la seva principal singularitat és el fet de tastar en parella, ja que obliga a consensuar amb el company les sensacions, els sabors i totes les olors percebudes.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre amb DO Penedès recomanarien
Imatge il·lustrativa
El celler ha iniciat una nova etapa per a acostar al gran públic el seu patrimoni històric, arquitectònic i vitivinícola, a través de visites guiades fixes | L’experiència també permet descobrir l’estreta relació del celler amb els Castellers de Vilafranca