​Més de 400 persones participen a la VI Jornada de Vins DO Empordà

La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana' amb els sommeiliers, Anna Vicens, i Josep Roca

​Els cellers DO Empordà han començat a utilitzar taps elaborats amb suro de les seves pròpies finques

| 14/04/2018 a les 10:38h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, VI Jornada de Vins DO Empordà, DO Empordà
Imatge il·lustrativa
Més de 400 persones han participat aquesta setmana a Mas Marroch a la  VI Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració, l'hostalaria i el comerç de les comarques gironines. Els participants han pogut tastar en una mateixa tarda els vins d'una trentena de cellers de la DO Empordà.

El Consell Regulador de la DO Empordà ha instal·lat dues taules temàtiques, amb vins elaborats amb varietats tradicionals i amb vins dolços, amb l'objectiu de donar a conèixer aquests productes de qualitat entre el públic assistent. L'elevada participació confirma l'interès del sector de la restauració, l'hostaleria i el comerç gironí per oferir als seus establiments els vins de l'Empordà. 

La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana'. La sommelier i presidenta de l'Associació Catalana de Sommeiliers, Anna Vicens, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, han dirigit aquest tast titulat 'La superació en un deceni de qualitat'. Durant l'activitat, els dos sommeliers han destacat l'augment de qualitat que han experimentat els vins DO Empordà en l'última dècada. Els participants han pogut tastar una selecció de vins empordanesos de l'anyada del 2007. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
El cava es pot comprar a 7,95 euros i, de cada ampolla venuda, es destinaran 1,39 euros a campanyes de foment del català | El Cava per la llengua es troba a la xarxa d'establiments Bonpreu - Esclat.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Presentem 24 novetats de vins tranquils d'aquest 2018, d'entre 6 i 150 euros | La propera setmana publicarem 24 novetats d'escumosos perquè aneu escollint els candidats a formar part de les taules nadalenques
Imatge il·lustrativa
Amb aquesta llista anual la prestigiosa revista nord-americana WIne Spectator ret homenatge a cellers, regions i collites exitoses de tot el món | Edetària Via Terra, de la DO Terra Alta, és l'únic vi català de la selecció