​Més de 400 persones participen a la VI Jornada de Vins DO Empordà

La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana' amb els sommeiliers, Anna Vicens, i Josep Roca

​Els cellers DO Empordà han començat a utilitzar taps elaborats amb suro de les seves pròpies finques

| 14/04/2018 a les 10:38h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, VI Jornada de Vins DO Empordà, DO Empordà
Imatge il·lustrativa
Més de 400 persones han participat aquesta setmana a Mas Marroch a la  VI Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració, l'hostalaria i el comerç de les comarques gironines. Els participants han pogut tastar en una mateixa tarda els vins d'una trentena de cellers de la DO Empordà.

El Consell Regulador de la DO Empordà ha instal·lat dues taules temàtiques, amb vins elaborats amb varietats tradicionals i amb vins dolços, amb l'objectiu de donar a conèixer aquests productes de qualitat entre el públic assistent. L'elevada participació confirma l'interès del sector de la restauració, l'hostaleria i el comerç gironí per oferir als seus establiments els vins de l'Empordà. 

La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana'. La sommelier i presidenta de l'Associació Catalana de Sommeiliers, Anna Vicens, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, han dirigit aquest tast titulat 'La superació en un deceni de qualitat'. Durant l'activitat, els dos sommeliers han destacat l'augment de qualitat que han experimentat els vins DO Empordà en l'última dècada. Els participants han pogut tastar una selecció de vins empordanesos de l'anyada del 2007. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
01/01/1970
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Entre els convidats d’aquest any figuraven actors de renom com Peter Vives, Octavi Pujades, Roger Coma, Jordi Díaz o Ivan Massagué (actualment participant de Masterchef Celebrity), l’actriu protagonista del serial La Riera (2010-2017), Mercè Sampietro | Alguns dels actors de Merlí com Carlos Cuevas, Júlia Creus, Iñaqui Mur o Candela Anton també s'hi van donar cita
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’associació Terra de Garnatxes, formada pels cellers Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech, ha elaborat un vi solidari.