​Més de 400 persones participen a la VI Jornada de Vins DO Empordà

La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana' amb els sommeiliers, Anna Vicens, i Josep Roca

​Els cellers DO Empordà han començat a utilitzar taps elaborats amb suro de les seves pròpies finques

| 14/04/2018 a les 10:38h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, VI Jornada de Vins DO Empordà, DO Empordà
Imatge il·lustrativa
Més de 400 persones han participat aquesta setmana a Mas Marroch a la  VI Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració, l'hostalaria i el comerç de les comarques gironines. Els participants han pogut tastar en una mateixa tarda els vins d'una trentena de cellers de la DO Empordà.

El Consell Regulador de la DO Empordà ha instal·lat dues taules temàtiques, amb vins elaborats amb varietats tradicionals i amb vins dolços, amb l'objectiu de donar a conèixer aquests productes de qualitat entre el públic assistent. L'elevada participació confirma l'interès del sector de la restauració, l'hostaleria i el comerç gironí per oferir als seus establiments els vins de l'Empordà. 

La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana'. La sommelier i presidenta de l'Associació Catalana de Sommeiliers, Anna Vicens, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, han dirigit aquest tast titulat 'La superació en un deceni de qualitat'. Durant l'activitat, els dos sommeliers han destacat l'augment de qualitat que han experimentat els vins DO Empordà en l'última dècada. Els participants han pogut tastar una selecció de vins empordanesos de l'anyada del 2007. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds
Imatge il·lustrativa
Special Edition Costa Brava Brut Reserva 2014 i Torelló 225 Brut Nature són els primers escumosos Corpinnat del celler de l'Alt Penedès
Imatge il·lustrativa
Amb el lema «Els relats que mouen el món», Kosmopolis 2019 presenta al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona un programa que reuneix el millor planter d'autors per tractar alguns desafiaments de la literatura | Abadal col·labora amb els seus vins, que es podran degustar al llarg del festival.