​«Corpinnat és un projecte potent i carregat de rigor i compromís» Josep Roca, d'El Celler de Can Roca

El sommelier d'El Celler de Can Roca, Josep Roca, ha estat una de les primeres veus autoritzades en avalar el projecte Corpinnat

Neix Corpinnat, la marca per distingir els grans escumosos elaborats al Penedès

| 14/04/2018 a les 10:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Entrevistes, Corpinnat, Josep Roca
Per a Roca, la nova marca col·lectiva per prestigiar els grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès "obre un camí cap a l'excel·lència i el rigor com mai no s'havia fet fins ara".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya