Vallformosa

​Vallformosa mostrarà a Alimentaria una inèdita performance artística i presentarà el nou escumós La Plume

L’estand de Vallformosa exposarà la “màquina natural” dels vins Cultivare de Domènech.Vidal

El celler presentarà també el nou escumós icona de Mistinguett, la Plume i un redisseny dels caves Vallformosa Clàssic

Un vi català, millor blanc segons l’International Wine Challenge Merchant Awards Spain

| 12/04/2018 a les 08:48h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Alimentaria, Domènech.Vidal, Cultivare, ​Vallformosa
Imatge il·lustrativa
Vallformosa torna al saló Intervin de la fira Alimentaria amb estand propi al recinte firal de Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat (E564) amb una performance artística sense precedents en el món del vi i amb grans novetats.

Un dels grans atractius de l’estand de Vallformosa a Alimentària serà l’exposició de la “màquina natural” dels vins Cultivare de Domènech.Vidal. Una instal·lació artística construïda per a l’ocasió amb un centenar de sarments de vinya penjats al llarg d’una cinta transportadora, que actuen com a pinzell per pintar cadascuna de les etiquetes. Amb una paleta de colors diferenciada per a cada varietat, el moviment de les branques fa de cada etiqueta una obra d’art única.
 
Amb les anyades anteriors, les etiquetes del Cultivare es van fer mitjançant una performance de dansa, música i pintura. Al celler de Domènech.Vidal es va instal·lar una catifa de més de 5.000 etiquetes que formaven un llenç sobre el qual dos ballarins van actuar de pinzell, pintant cada etiqueta amb el pas dels seus moviments, en una dansa contemporània única, utilitzant com a taca de color el to del vi. També es presentaran les noves anyades dels Cultivare Xarel·lo (2015) i Cultivare Sumoll-Samsó (2014). Cultivare Negre és un treball d’autor criat en bótes de roure francès i Cultivare Xarel·lo, per la seva banda, és el fruit de tres vinificacions diferents (en un dipòsit de ciment, en bóta nova de roure i en tancs d’acer inoxidable) fins a completar la criança a l'ampolla.
 

L’altra gran novetat de Vallformosa serà la presentació de l’ampolla del nou escumós icona de Mistinguett, la Plume. Mistinguett s’inspira en el nom artístic de Jeanne Florentine Bourgeois, una mítica cantant, actriu i vedet francesa. Amb Mistinguett es vol retre homenatge a totes aquelles dones que treballen cada dia per fer els seus somnis realitat com va fer Mistinguett, una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la vedet francesa més important de tots els temps.

De fet, va ser innovadora en els seus temps perquè va ser la primera en baixar les escales de l’escenari durant els espectacles per acostar-se al públic i va incorporar les plomes en el vestuari de les artistes. Plume és una ampolla única i exclusiva, guanyadora de la medalla d’or en el Pentawards 2017. A l’estand d’Intervin de Vallformosa es projectarà el making of de l’ampolla Plume, un audiovisual que traslladarà el visitant a una experiència sensorial.

També es presentarà el redisseny dels caves Vallformosa Clàssic, un producte rejovenit i colorista que sense perdre la seva autenticitat, el dissenyador Mario Eskenazi li ha donat un toc més festiu i actual. Eskenazi també ha estat l’encarregat de dissenyar el nou logotip corporatiu de Vallformosa, una nova identitat visual on desenes de rodones dibuixen les lletres de Vallformosa. Aquestes rodones s’inspiren en les bombolles del cava i representen a tots els col·laboradors i col·laboradores de  la companyia.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí
Imatge il·lustrativa
Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran.