Concurs Internacional Grenaches du Monde 2018

Arrenca el Concurs Internacional Grenaches du Monde 2018 a la Terra Alta

Avui arrenquen els actes de la sisena edició del concurs Grenaches du Monde 2018, que arriba per primer cop a Catalunya i que tindrà com a seu oficial la Denominació d’Origen Terra Alta.

El President del Parlament de Catalunya rep al Concurs Grenaches du Monde 2018

| 11/04/2018 a les 11:12h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Concurs Internacional Grenaches du Monde 2018
Imatge il·lustrativa
Els actes oficials comencen aquesta tarda a les 18h amb una recepció institucional al Parlament de Catalunya. Roger Torrent, President del Parlament, rep la Comissió Organitzadora del concurs per donar-los la benvinguda a Barcelona com a capital del país vitivinícola que és Catalunya.

A continuació, l’epicentre del concurs es trasllada fins al restaurant Òpera Samfaina, a on els membres que conformen el jurat del concurs, així com a representants de les diferents denominacions d’origen catalanes, institucions i agents del món del vi celebraran l’arribada del concurs amb un sopar maridat amb els vins de totes les DDOO catalanes, així com amb els vins dolços del Consell Regulador dels Vins del Rosselló, organitzador oficial del concurs.

A l’acte està prevista l’assistència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, Octavi Bono, director general de Turisme, Salvador Puig, director de l’INCAVI, i el Consol dels EUA, Marcos Mandojana.

Del Mediterrani a la Garnatxa de Terra endins

Dijous, els tastadors del concurs i la resta de professionals que conformen la comitiva  començaran el seu viatge cap al cor de la garnatxa blanca de la Terra Alta. Un recorregut que els portarà des de Barcelona fins a la Terra Alta, passant pels diversos territoris vitivinícoles catalans. Un recorregut que unirà història, paisatge i tradició amb una sèrie d’experiències que contribuiran a construir una imatge sòlida de les virtuts de les garnatxes catalanes i, en especial, de les de la Terra Alta.

La primera de les parades d’aquest viatge serà demà dijous a Tarragona, amb un programa que girarà al voltant de l’arribada del vi a Catalunya.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds
Imatge il·lustrativa
Special Edition Costa Brava Brut Reserva 2014 i Torelló 225 Brut Nature són els primers escumosos Corpinnat del celler de l'Alt Penedès
Imatge il·lustrativa
Amb el lema «Els relats que mouen el món», Kosmopolis 2019 presenta al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona un programa que reuneix el millor planter d'autors per tractar alguns desafiaments de la literatura | Abadal col·labora amb els seus vins, que es podran degustar al llarg del festival.