Arriba la quarta edició de Masroig Food Trucks

Tornen les caravanes-cuina al Celler Masroig, dins la 23a edició de La Fira del Vi de Falset

| 11/04/2018 a les 10:41h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Els vins de la setmana, Masroig Food Trucks, Celler Masroig, Fira del Vi de Falset
El proper 5 de maig Celler Masroig organitza la 4a trobada de Masroig Food Trucks. La festa començarà a les 12h fins les 20h del vespre aproximadament. La plaça del Celler s’omplirà, un cop més, de caravanes-cuina i un ambient festiu que acompanyarà la jornada.

Com cada any serà un ambient acollidor pensat per a tots els públics. Hi haurà un espai d’inflables amb monitor per als més petits, i cap al migdia el públic podrà gaudir de l’espectacle de La Piccola Orquestra, uns divertits músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i humor. La seva música evoca a les petites fanfàrries de circ amb el so peculiar de la música popular: polques, marxes, tarantel·les i altres cançons de festa. Durant tot el dia també hi haurà un DJ que ens punxarà els temes més actuals per dinamitzar l’esdeveniment..

Com no podia ser d’altra manera no hi faltaran els vins de la casa amb les degustacions corresponents que acompanyaran diferents àpats a escollir per tal d’aconseguir un maridatge perfecte. Tapes gourmet, coques de recapte, snacks, empanades argentines, creps, postres... un ventall de possibilitats gastronòmiques per poder satisfer el nostre paladar.

D’altra banda els trulls centenaris del Celler restaran oberts durant tot el dia per qui els vulgui visitar i així conèixer millor la nostra història. L’agrobotiga també estarà oberta durant tota la jornada. Es farà un concurs a Instagram amb el hashtag #masroigfoodtruck. La millor fotografia publicada amb aquesta etiqueta guanyarà una visita guiada per a dues persones al celler.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana l'Abadal Picapoll 2018, que va ser el primer monovarietal de picapoll de la DO Pla de Bages
Imatge il·lustrativa
La DO intensificarà l’estratègia institucional i accelerarà les mesures de caràcter legal per salvaguardar el paisatge del territori
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".