Arriba la quarta edició de Masroig Food Trucks

Tornen les caravanes-cuina al Celler Masroig, dins la 23a edició de La Fira del Vi de Falset

| 11/04/2018 a les 10:41h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Els vins de la setmana, Masroig Food Trucks, Celler Masroig, Fira del Vi de Falset
El proper 5 de maig Celler Masroig organitza la 4a trobada de Masroig Food Trucks. La festa començarà a les 12h fins les 20h del vespre aproximadament. La plaça del Celler s’omplirà, un cop més, de caravanes-cuina i un ambient festiu que acompanyarà la jornada.

Com cada any serà un ambient acollidor pensat per a tots els públics. Hi haurà un espai d’inflables amb monitor per als més petits, i cap al migdia el públic podrà gaudir de l’espectacle de La Piccola Orquestra, uns divertits músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i humor. La seva música evoca a les petites fanfàrries de circ amb el so peculiar de la música popular: polques, marxes, tarantel·les i altres cançons de festa. Durant tot el dia també hi haurà un DJ que ens punxarà els temes més actuals per dinamitzar l’esdeveniment..

Com no podia ser d’altra manera no hi faltaran els vins de la casa amb les degustacions corresponents que acompanyaran diferents àpats a escollir per tal d’aconseguir un maridatge perfecte. Tapes gourmet, coques de recapte, snacks, empanades argentines, creps, postres... un ventall de possibilitats gastronòmiques per poder satisfer el nostre paladar.

D’altra banda els trulls centenaris del Celler restaran oberts durant tot el dia per qui els vulgui visitar i així conèixer millor la nostra història. L’agrobotiga també estarà oberta durant tota la jornada. Es farà un concurs a Instagram amb el hashtag #masroigfoodtruck. La millor fotografia publicada amb aquesta etiqueta guanyarà una visita guiada per a dues persones al celler.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Entre els convidats d’aquest any figuraven actors de renom com Peter Vives, Octavi Pujades, Roger Coma, Jordi Díaz o Ivan Massagué (actualment participant de Masterchef Celebrity), l’actriu protagonista del serial La Riera (2010-2017), Mercè Sampietro | Alguns dels actors de Merlí com Carlos Cuevas, Júlia Creus, Iñaqui Mur o Candela Anton també s'hi van donar cita
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’associació Terra de Garnatxes, formada pels cellers Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech, ha elaborat un vi solidari.