Arriba la quarta edició de Masroig Food Trucks

Tornen les caravanes-cuina al Celler Masroig, dins la 23a edició de La Fira del Vi de Falset

| 11/04/2018 a les 10:41h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Els vins de la setmana, Masroig Food Trucks, Celler Masroig, Fira del Vi de Falset
El proper 5 de maig Celler Masroig organitza la 4a trobada de Masroig Food Trucks. La festa començarà a les 12h fins les 20h del vespre aproximadament. La plaça del Celler s’omplirà, un cop més, de caravanes-cuina i un ambient festiu que acompanyarà la jornada.

Com cada any serà un ambient acollidor pensat per a tots els públics. Hi haurà un espai d’inflables amb monitor per als més petits, i cap al migdia el públic podrà gaudir de l’espectacle de La Piccola Orquestra, uns divertits músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i humor. La seva música evoca a les petites fanfàrries de circ amb el so peculiar de la música popular: polques, marxes, tarantel·les i altres cançons de festa. Durant tot el dia també hi haurà un DJ que ens punxarà els temes més actuals per dinamitzar l’esdeveniment..

Com no podia ser d’altra manera no hi faltaran els vins de la casa amb les degustacions corresponents que acompanyaran diferents àpats a escollir per tal d’aconseguir un maridatge perfecte. Tapes gourmet, coques de recapte, snacks, empanades argentines, creps, postres... un ventall de possibilitats gastronòmiques per poder satisfer el nostre paladar.

D’altra banda els trulls centenaris del Celler restaran oberts durant tot el dia per qui els vulgui visitar i així conèixer millor la nostra història. L’agrobotiga també estarà oberta durant tota la jornada. Es farà un concurs a Instagram amb el hashtag #masroigfoodtruck. La millor fotografia publicada amb aquesta etiqueta guanyarà una visita guiada per a dues persones al celler.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La DO Conca de Barberà organitza un tast on reivindica que ha triplicat la producció de vins de trepat en 12 anys, però també que té moltes altres elaboracions per oferir | Els tastos presencials amb els elaboradors es reprenen un cop s'ha posat fi a l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Us donem 5 idees de vins originals i atrevits per regalar ara que s'ha acabat l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
L'activitat s'enmarca dins del programa enoturístic de l'AECAVA, "La Primavera del Cava" i acabarà amb un tast de caves Reserva i Gran Reserva a l'aire lliure