Clàssic Penedès

Nova anyada del Clàssic Penedès Brut 21 Barrica 2014 d’Albet i Noya

És un cupatge de chardonnay i pinot noir amb més de 40 mesos de criança


Feia dos anys que es trobava esgotat al mercat


El Reserva Martí 2009 guanya l'or al certamen internacional Millésime Bio

| 11/04/2018 a les 10:29h
Arxivat a: Vins, Clàssic Penedès Brut Barrica 2014, Clàssic Penedès, Albet i Noya

Nova anyada per un dels Clàssic Penedès més carismàtics d’Albet i Noya. El Brut 21 Barrica és un blanc de negres elaborat amb chardonnay i pinot noir, amb un lleuger pas per botes noves de roure francès Alier del vi base de chardonnay, i més de 40 mesos de criança. 
 
És un escumós que el celler de Sant Pau d’Ordal elabora des de 1997, però que només es fa en anyades molt concretes. La darrera anyada del Brut 21 Barrica feia gairebé dos anys que estava esgotada i d’aquesta se’n ha fet una producció limitada de 1.100 ampolles.
 
El Brut 21 Barrica és un Clàssic Penedès amb marcat caràcter de criança, amb notes que ens recorden als fruits secs, la pastisseria fina o la fruita molt madura. En boca és molt cremós i envoltant, amb una bombolla integrada i elegant.
 
Albet i Noya són pioners en vinyes i vins ecològics des de 1978. Actualment disposen de més de 80 hectàrees i exporten la seva filosofia i valors a més de 20 països de tot el món.  Des de 2013, elabora els seus escumosos sota el segell de la Denominació d’Origen Penedès.

Té un preu de 30,20€.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres