Clàssic Penedès

Nova anyada del Clàssic Penedès Brut 21 Barrica 2014 d’Albet i Noya

És un cupatge de chardonnay i pinot noir amb més de 40 mesos de criança


Feia dos anys que es trobava esgotat al mercat


El Reserva Martí 2009 guanya l'or al certamen internacional Millésime Bio

| 11/04/2018 a les 10:29h
Arxivat a: Vins, Clàssic Penedès Brut Barrica 2014, Clàssic Penedès, Albet i Noya

Nova anyada per un dels Clàssic Penedès més carismàtics d’Albet i Noya. El Brut 21 Barrica és un blanc de negres elaborat amb chardonnay i pinot noir, amb un lleuger pas per botes noves de roure francès Alier del vi base de chardonnay, i més de 40 mesos de criança. 
 
És un escumós que el celler de Sant Pau d’Ordal elabora des de 1997, però que només es fa en anyades molt concretes. La darrera anyada del Brut 21 Barrica feia gairebé dos anys que estava esgotada i d’aquesta se’n ha fet una producció limitada de 1.100 ampolles.
 
El Brut 21 Barrica és un Clàssic Penedès amb marcat caràcter de criança, amb notes que ens recorden als fruits secs, la pastisseria fina o la fruita molt madura. En boca és molt cremós i envoltant, amb una bombolla integrada i elegant.
 
Albet i Noya són pioners en vinyes i vins ecològics des de 1978. Actualment disposen de més de 80 hectàrees i exporten la seva filosofia i valors a més de 20 països de tot el món.  Des de 2013, elabora els seus escumosos sota el segell de la Denominació d’Origen Penedès.

Té un preu de 30,20€.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants