Vilarnau

Torna el concurs "Dissenya les plaques de Cava de Vilarnau"

Arriba la setena edició de "Dissenya les plaques de Vilarnau", un concurs que aquesta cava organitza a través de Facebook.

​Vilarnau Rosé Delicat ha estat guardonat a Alemanya com el Millor Cava Rosat

| 10/04/2018 a les 08:21h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Vilarnau, Dissenya les plaques de Cava de Vilarnau

Vilarnau dóna el tret de sortida al concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau", un certamen de disseny que empra la xarxa social Faccebook com a plataforma de difusió. A través d'aquesta original iniciativa, es proposa als seguidors enviar creacions úniques, avantguardistes i originals acords amb l'esperit de Vilarnau. 

Per participar, seran necessàries grans dosis d'imaginació i contagiar-se de la filosofia sostenible d'aquesta petita cava artesanal. D'aquesta manera, els fans de la pàgina de Facebook de Vilarnau podran pujar, fins al 30 de juny, un màxim de tres propostes. Finalitzat aquest termini, es preseleccionaran 8 dissenys que seran votats pels fans des del 3 fins al 20 de juliol.

La placa guanyadora serà protagonista en els caves de Vilarnau i se sumarà a aquesta col·lecció i el talent del seu dissenyador serà premiat amb cava per a tot un any. El finalista gaudirà de les creacions dels caves de Vilarnau, de llarga criança, marcada personalitat i amb un procés d'elaboració basat en la qualitat i respecte pel medi ambient.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".
Imatge il·lustrativa
Un any més, i ja en van cinc, torna el festival de l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril | El festival combina la novel·la criminal (negra i policíaca) amb els vins de la DO Conca de Barberà | Aquest any inclou una conferència sobre Vi i Literatura, a càrrec dels autors de la Guia de Vins de Catalunya.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds