Acadèmia Tastavins penedès

​Quim Masferrer i Antoni de la Rosa, seran investits Acadèmics d’Honor de Tastavins

L’acte d’investidura se celebrarà el 26 d’abril al restaurant Sol i Vi

​​«És important preparar-nos de cara el futur per aquests episodis de sequera» Josep Elias del celler Parató

| 09/04/2018 a les 20:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Acadèmic d'Honor de Tastavins, Tastavins Penedès
Imatge il·lustrativa
Tastavins Penedès investirà l’actor i presentador de televisió Quim Masferrer com a nou Acadèmic d’Honor de l’entitat. Serà en un capítol extraordinari, el proper dijous 26 d’abril, on també s’investirà Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Antoni de la Rosa. 

Amb la presentació del programa “El Foraster” a TV3, Masferrer ha donat a conèixer el potencial de tot el territori català, del seu interès paisatgístic i de la seva gent, uns valors que segons Tastavins “estan en plena sintonia amb els objectius de l’entitat”. L’acte se celebrarà al restaurant Sol i Vi de Lavern (Subirats) a les 21 h, i comptarà amb la intervenció dels dos nous acadèmics. Tastavins obre el sopar d’investidura a tothom que vulgui assistir-hi, per això ja es poden comprar les entrades a través del web de tastavins, per un preu de 38€. 

Quim Masferrer

Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971) és un actor, autor i director teatral. Va començar a escriure els seus guions de ben jove i al 1998 va fundar Teatre de Guerrilla, una companyia que ha representat més de 1.500 funcions de diferents espectacles. També ha escrit i dirigit guions per diferents programes de TV3, Canal 33, RAC1 i Catalunya Ràdio, i ha participat en nombrosos espais als mitjans de comunicació. Del 2013 al 2017 ha presentat “El Foraster” a TV3, que va rebre un premi ONDAS, al millor Programa de TV no estatal l’any 2016.

Antoni de la Rosa

Antoni de la Rosa Torelló és llicenciat en dret i actualment és un dels responsables de les Caves Torelló, des que es va incorporar a l’empresa familiar l’any 1994. Està vinculat a la Confraria del Cava des dels 19 anys, quan va ser investit com a jove confrare. L’any 2007 va entrar a formar part de la Junta Directiva de l’entitat i des del 2013 n’és el president.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí
Imatge il·lustrativa
Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran.