Nova Imatge VItis

Nova imatge pel Vitis de Llopart

La nova anyada del Vitis -xarel·lo, subirat parent i muscat-, canvia la imatge

Vuit caves brut nature imprescindibles

| 09/04/2018 a les 12:59h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Llopart, Vitis
Imatge il·lustrativa
El Vitis, el vi blanc més fresc de Caves Llopart, canvia d’imatge en aquesta nova anyada. Elaborat amb Xarel·lo, Subirat Parent i Muscat, és un bon acompanyant per aquesta nova estació que estrenem. Aromes de fruites, cítriques, mediterrànies i flors blanques silvestres.

Fitxa del Vitis de Llopart

Varietats de raïm: Xarel·lo 62%, vinya del Biel, plantada el 1970. Subirat Parent 29%, vinya d’en Lluís, plantada el 2005. Muscat 9%, vinya de la Torrota, plantada el 2005. Molt baixos rendiments de producció.

Zona: Clos dels Costers, vinyes de muntanya a 360 metres d’altitud mitjana.
Heretat can Llopart de Subirats, Alt Penedès. Agricultura orgànica.
Verema manual. Maceració abans de la premsada. 100% most “llàgrima”. Fermentació a 15 C en tines d'inoxidable per preservar el potencial aromàtic. Lleugera criança amb les mares.

Seguidament embotellat. De color groc pàl·lid. Aromes de fruita blanca, pètals de roses, préssecs, nectarines, fruita de la passió, flor de taronger, cítrics i un fons d’ametlles. Al final records anisats de la varietat xarel·lo.

En boca la primera sensació és de fruites blanques, viu, untuós, fresc i persistent postgust del xarel·lo. Intens i agradable amb un fons estructurat.

Temperatura de servei: 6-8 C



 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Imatge il·lustrativa
La DO Terra Alta alerta de la importància de seguir el procediment judicial per evitar la implantació de les 3 centrals eòliques anunciades a la comarca de forma imminent
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny