Nova Imatge VItis

Nova imatge pel Vitis de Llopart

La nova anyada del Vitis -xarel·lo, subirat parent i muscat-, canvia la imatge

Vuit caves brut nature imprescindibles

| 09/04/2018 a les 12:59h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Llopart, Vitis
Imatge il·lustrativa
El Vitis, el vi blanc més fresc de Caves Llopart, canvia d’imatge en aquesta nova anyada. Elaborat amb Xarel·lo, Subirat Parent i Muscat, és un bon acompanyant per aquesta nova estació que estrenem. Aromes de fruites, cítriques, mediterrànies i flors blanques silvestres.

Fitxa del Vitis de Llopart

Varietats de raïm: Xarel·lo 62%, vinya del Biel, plantada el 1970. Subirat Parent 29%, vinya d’en Lluís, plantada el 2005. Muscat 9%, vinya de la Torrota, plantada el 2005. Molt baixos rendiments de producció.

Zona: Clos dels Costers, vinyes de muntanya a 360 metres d’altitud mitjana.
Heretat can Llopart de Subirats, Alt Penedès. Agricultura orgànica.
Verema manual. Maceració abans de la premsada. 100% most “llàgrima”. Fermentació a 15 C en tines d'inoxidable per preservar el potencial aromàtic. Lleugera criança amb les mares.

Seguidament embotellat. De color groc pàl·lid. Aromes de fruita blanca, pètals de roses, préssecs, nectarines, fruita de la passió, flor de taronger, cítrics i un fons d’ametlles. Al final records anisats de la varietat xarel·lo.

En boca la primera sensació és de fruites blanques, viu, untuós, fresc i persistent postgust del xarel·lo. Intens i agradable amb un fons estructurat.

Temperatura de servei: 6-8 C



 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Ramon Sentmertí, director gerent de PRODECA
Ramon Sentmertí, director gerent de PRODECA
Més de 350 empreses i agents del sector participen en el principal espai de trobada del sector agroalimentari català. | El volum de negoci del sector agroalimentari equival a un 16,28% del PIB de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Foto: Enofusión
Jordi Bes
El congrés Enofusión de Madrid debat sobre com millorar la competitivitat dels vins del país | El govern espanyol identifica el "desafiament" independentista com un dels perjudicis a superar | El celler Família Torres reclama facilitar l'obertura de restaurants a l'estranger perquè facin d'ambaixadors