DO Montsant

Importadors i comunicadors suïssos visiten la DO Montsant en una missió inversa

Els professionals passaran tres dies a la comarca coneixent les peculiaritats del territori i dels vins Montsant

Restaurant Barcino, tapes i vins catalans a San francisco

| 07/04/2018 a les 07:42h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Diumenge arriba a Falset la segona de les missions inverses que la Denominació d’Origen Montsant té previstes per aquest any. Es tracta d’un grup d’importadors i comunicadors provinents de Suïssa, que passaran tres dies a la comarca coneixent les peculiaritats del territori i dels vins Montsant.

L’agenda d’aquesta segona missió inversa és similar a la portada a terme pel grup d’importadors americans que van visitar la comarca el passat mes de març. Un cop arribin diumenge, se’ls farà una masterclass introductòria per donar-los a conèixer els principals projectes que porta a terme actualment la DO, com són el projecte de zonificació i el de caracterització de garnatxes i carinyenes, amb un tast que anirà a càrrec del VITEC.

Dilluns arrencarà amb una visita al territori, que servirà per explicar les varietats històriques de la zona i, també, per parlar sobre la diversitat paisatgística de la comarca. A continuació serà el torn dels cellers, que rebran la visita dels visitants perquè els puguin explicar els seus projectes vinícoles.

Els cellers tornaran a ser els protagonistes dimarts, amb un showroom dissenyat perquè el grup visitant conegui als productors que conformen la DO Montsant. Les relacions entre tots dos continuaran dimecres, amb més visites als cellers.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana l'Abadal Picapoll 2018, que va ser el primer monovarietal de picapoll de la DO Pla de Bages
Imatge il·lustrativa
La DO intensificarà l’estratègia institucional i accelerarà les mesures de caràcter legal per salvaguardar el paisatge del territori
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".