Prop de 200 professionals de les Terres de l'Ebre gaudeixen dels vins de la DO Terra Alta

A la venda el paquet per assistir al Concurs Grenaches du Monde 2018

| 31/03/2018 a les 08:34h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Terra Alta va celebrar a Tortosa l’últim dels esdeveniments per promocionar el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que tindrà lloc el proper mes, entre els dies 11 i 15 d’abril, a la Terra Alta. El showroom, destinat als professionals de la restauració i l’hostaleria de la zona, així com a premsa especialitzada i prescriptors, va comptar amb l’assistència d’unes 200 persones, demostrant així la forta aposta del territori pels vins amb Denominació d’Origen Terra Alta.

La jornada, que es va celebrar al Centre Cívic de Ferreries, va estar presidida per Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Terra Alta, Emili Lehmann, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i Joan Josep Malràs, Diputat Delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Al showroom hi van participar una trentena de cellers de la DO Terra Alta: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Essència, Celler Germans Balart, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Edetaria, Estones Vins, Herència Altés, La Botera, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pagos de Híbera, Vins Algars, Vins de Mesies, Vins del Tros, Vins i Olis Rosendo Esteve Meix i Viticultors Bateans.

Els cellers de la DO Terra Alta van estar acompanyats de celler d’altres DDOO catalanes com la DO Catalunya, la DO Empordà i la DO Montsant, que també van donar a tastar els seus vins. En total, els assistents van poder gaudir de més de 200 referències vinícoles elaborades majoritàriament amb garnatxa.

Aquesta actuació està finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cofinançada pel Fons Europeo Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01).

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
‘Xerigots a casa’ és un nou concepte de botiga on-line de formatges i activitats relacionades amb el formatge
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines | Torres
Erik Asimov, crític de vins del rotatiu americà, després d'una visita a Torres la passada primavera, publicava el passat octubre el compromís mediambiental del celler
Imatge il·lustrativa
Volem acompanyar al consumidor en el moment de la decisió d’adquirir un vi tranquil o escumós. Per això us fem un petit resum de què hi trobareu a La Guia i de què la diferencia d’altres publicacions o iniciatives al voltant del vi català