Prop de 200 professionals de les Terres de l'Ebre gaudeixen dels vins de la DO Terra Alta

A la venda el paquet per assistir al Concurs Grenaches du Monde 2018

| 31/03/2018 a les 08:34h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Terra Alta va celebrar a Tortosa l’últim dels esdeveniments per promocionar el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que tindrà lloc el proper mes, entre els dies 11 i 15 d’abril, a la Terra Alta. El showroom, destinat als professionals de la restauració i l’hostaleria de la zona, així com a premsa especialitzada i prescriptors, va comptar amb l’assistència d’unes 200 persones, demostrant així la forta aposta del territori pels vins amb Denominació d’Origen Terra Alta.

La jornada, que es va celebrar al Centre Cívic de Ferreries, va estar presidida per Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Terra Alta, Emili Lehmann, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i Joan Josep Malràs, Diputat Delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Al showroom hi van participar una trentena de cellers de la DO Terra Alta: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Essència, Celler Germans Balart, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Edetaria, Estones Vins, Herència Altés, La Botera, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pagos de Híbera, Vins Algars, Vins de Mesies, Vins del Tros, Vins i Olis Rosendo Esteve Meix i Viticultors Bateans.

Els cellers de la DO Terra Alta van estar acompanyats de celler d’altres DDOO catalanes com la DO Catalunya, la DO Empordà i la DO Montsant, que també van donar a tastar els seus vins. En total, els assistents van poder gaudir de més de 200 referències vinícoles elaborades majoritàriament amb garnatxa.

Aquesta actuació està finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cofinançada pel Fons Europeo Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01).

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants