Prop de 200 professionals de les Terres de l'Ebre gaudeixen dels vins de la DO Terra Alta

A la venda el paquet per assistir al Concurs Grenaches du Monde 2018

| 31/03/2018 a les 08:34h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Terra Alta va celebrar a Tortosa l’últim dels esdeveniments per promocionar el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que tindrà lloc el proper mes, entre els dies 11 i 15 d’abril, a la Terra Alta. El showroom, destinat als professionals de la restauració i l’hostaleria de la zona, així com a premsa especialitzada i prescriptors, va comptar amb l’assistència d’unes 200 persones, demostrant així la forta aposta del territori pels vins amb Denominació d’Origen Terra Alta.

La jornada, que es va celebrar al Centre Cívic de Ferreries, va estar presidida per Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Terra Alta, Emili Lehmann, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i Joan Josep Malràs, Diputat Delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Al showroom hi van participar una trentena de cellers de la DO Terra Alta: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Essència, Celler Germans Balart, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Edetaria, Estones Vins, Herència Altés, La Botera, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pagos de Híbera, Vins Algars, Vins de Mesies, Vins del Tros, Vins i Olis Rosendo Esteve Meix i Viticultors Bateans.

Els cellers de la DO Terra Alta van estar acompanyats de celler d’altres DDOO catalanes com la DO Catalunya, la DO Empordà i la DO Montsant, que també van donar a tastar els seus vins. En total, els assistents van poder gaudir de més de 200 referències vinícoles elaborades majoritàriament amb garnatxa.

Aquesta actuació està finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cofinançada pel Fons Europeo Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01).

També us pot interessar

Criança del cava
Criança del cava | pixabay
Alicia Andreu
01/01/1970
Acabeu d'obrir un vi i està picat? Oxidat? Passat, mal envellit o mal conservat? A continuació us expliquem els signes que indiquen que al vi li passa alguna cosa. Després ja és cosa vostra si decidiu llençar-lo o si preferiu beure-us-el igualment
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
01/01/1970
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
T'agraden els vins blancs amb certa potència? Amb cos i volum? Et recomanem sis vins blancs que, per la seva fermentació en bóta, són especials

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El celler ha adquirit una finca de més de 5.000 hectàrees a la zona més austral de Xile
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Un dels objectius és ajustar rendiments reglamentaris, que per a la DO Terra Alta són de 8.000 quilos/hectàrea en les varietats negres, i 10.000 quilos/hectàrea pel que fa a les blanques
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Acord entre l’Àrea de Biodiversitat i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Direcció de Castell del Remei per treballar en favor de la biodiversitat