Prop de 200 professionals de les Terres de l'Ebre gaudeixen dels vins de la DO Terra Alta

A la venda el paquet per assistir al Concurs Grenaches du Monde 2018

| 31/03/2018 a les 08:34h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Terra Alta va celebrar a Tortosa l’últim dels esdeveniments per promocionar el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que tindrà lloc el proper mes, entre els dies 11 i 15 d’abril, a la Terra Alta. El showroom, destinat als professionals de la restauració i l’hostaleria de la zona, així com a premsa especialitzada i prescriptors, va comptar amb l’assistència d’unes 200 persones, demostrant així la forta aposta del territori pels vins amb Denominació d’Origen Terra Alta.

La jornada, que es va celebrar al Centre Cívic de Ferreries, va estar presidida per Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Terra Alta, Emili Lehmann, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i Joan Josep Malràs, Diputat Delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Al showroom hi van participar una trentena de cellers de la DO Terra Alta: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Essència, Celler Germans Balart, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Edetaria, Estones Vins, Herència Altés, La Botera, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pagos de Híbera, Vins Algars, Vins de Mesies, Vins del Tros, Vins i Olis Rosendo Esteve Meix i Viticultors Bateans.

Els cellers de la DO Terra Alta van estar acompanyats de celler d’altres DDOO catalanes com la DO Catalunya, la DO Empordà i la DO Montsant, que també van donar a tastar els seus vins. En total, els assistents van poder gaudir de més de 200 referències vinícoles elaborades majoritàriament amb garnatxa.

Aquesta actuació està finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cofinançada pel Fons Europeo Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01).

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien