​Masia Pubill torna a les arrels

El vi Masia Pubill Reserva de Cellers Unió renova la seva imatge

Unió, 75 anys amb la gent del camp

| 30/03/2018 a les 09:14h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Cellers Unió, Masia Pubill
El vi Masia Pubill Reserva D.O. Catalunya estrena anyada i nova imatge. Amb aquesta nova presentació, més fresca i informal, Cellers Unió vol acostar aquest vi al públic més jove. Però sobretot busca tornar a les arrels fent un homenatge a la tradició familiar que ha fet possible que els coneixements de la viticultura s’hagin traspassat de generació en generació, fins arribar als nostres dies. Per això l’etiqueta presenta la il·lustració d’un pubill: una de les figures tradicionals de la família catalana.

Masia Pubill Reserva s’elabora a partir de vinyes d’entre 20 i 40 anys de garnatxa, samsó, ull de llebre i merlot. El vi se sotmet a una criança de 12 mesos en botes de roure, sempre amb l’objectiu que la fusta s’integri de manera natural amb els sabors afruitats del vi. En aquesta anyada 2014, Masia Pubill Reserva presenta aromes de fruits vermells madurs i confitura, amb tocs especiats, i un final rodó i agradable.

A més del reserva, la gamma completa de vins “Masia Pubill” inclou tres vins joves. El blanc elaborat amb la varietat macabeu, i un vi negre i un vi rosat elaborats amb ull de llebre i garnatxa.

Cellers Unió va ser fundat a Reus l’any 1942. Avui és un celler amb un fort arrelament al territori, i un celler líder a les Denominacions d’Origen Priorat, Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
L’edifici, construït sobre un terreny de 20.000m2 al llarg de 21 mesos, és d’una sola planta, i consta de 6.000m2 dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava | Té una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança.
Imatge il·lustrativa
Rússia, de la mà d’una de les millors cadenes de supermercats d’alimentació, és el primer país que rebrà els escumosos etiquetats amb el segell Corpinnat
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana l'Abadal Picapoll 2018, que va ser el primer monovarietal de picapoll de la DO Pla de Bages