Curiositats

Els Masters of Naming del vi i la gastronomia

Fent un repàs dels noms més divertits i extravagants de les marques i els negocis gastronòmics

10 curiositats sobre el món del vi

| 22/03/2018 a les 09:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Masters of Naming
L'ocurrència humana és il·limitada. Cada vegada més vins i cerveses intenten fer-se pas als lineals amb marques atrevides, tot sovint extravagants i en alguns casos genials. Els bars i restaurants no volen ser menys i també juguen amb semàntiques cinèfiles, musicals o simplement gamberres per tal de provocar l'atenció del consumidor. El que en llenguatge 2.0 anomenen engagement.

Una tria balsàmica, distesa i divertida, que espero que gaudiu i us arrenqui algun somriure, extreta del web www.mastersofnaming.com.


Amb connotació musical...
 
 
Cinèfiles...


 


Veganes...


Esportives...


Simplement gamberres...




Els Masters de les begudes...


Tecnològiques...

 

🍷📶😍 📩 @marcduo

Una publicación compartida de MastersOfNaming 💡 (@mastersofnaming) el


Tecnoemocionals?
 

 

Artístiques...
 
 

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El celler Família Torres recupera els actes professionals presencials amb un tast de les noves anyades amb el qual referma la voluntat que la fruita del raïm primi per sobre de la fusta | El Gran Muralles 2016 és una bona mostra de l'evolució que segueix l'elaboració dels vins més preuats de la bodega: "Cadascun és fill d'una època"
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Article d'opinió de Savador Puig, director general de l'INCAVI
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.