Curiositats

Els Masters of Naming del vi i la gastronomia

Fent un repàs dels noms més divertits i extravagants de les marques i els negocis gastronòmics

10 curiositats sobre el món del vi

| 22/03/2018 a les 09:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Masters of Naming
L'ocurrència humana és il·limitada. Cada vegada més vins i cerveses intenten fer-se pas als lineals amb marques atrevides, tot sovint extravagants i en alguns casos genials. Els bars i restaurants no volen ser menys i també juguen amb semàntiques cinèfiles, musicals o simplement gamberres per tal de provocar l'atenció del consumidor. El que en llenguatge 2.0 anomenen engagement.

Una tria balsàmica, distesa i divertida, que espero que gaudiu i us arrenqui algun somriure, extreta del web www.mastersofnaming.com.


Amb connotació musical...
 
 
Cinèfiles...


 


Veganes...


Esportives...


Simplement gamberres...




Els Masters de les begudes...


Tecnològiques...

 

🍷📶😍 📩 @marcduo

Una publicación compartida de MastersOfNaming 💡 (@mastersofnaming) el


Tecnoemocionals?
 

 

Artístiques...
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre amb DO Penedès recomanarien
Imatge il·lustrativa
El celler ha iniciat una nova etapa per a acostar al gran públic el seu patrimoni històric, arquitectònic i vitivinícola, a través de visites guiades fixes | L’experiència també permet descobrir l’estreta relació del celler amb els Castellers de Vilafranca