​La DO Costers del Segre i la Ruta del Vi de Lleida celebren la primera edició de la “Jornada d’Ampolles Obertes”

L’acte anava dirigit als restauradors de la província de Lleida, que van poder tastar en primícia els vins de la DO Costers del Segre que triomfaran en la Guía Peñín 2019

| 21/03/2018 a les 20:39h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Costers del Segre, Ruta del Vi de Lleida, Jornada d'Ampolles Obertes

La DO Costers del Segre juntament amb Ruta del Vi de Lleida han organitzat, per primera vegada en la seva història, una “Jornada d’Ampolles Obertes”, en la qual es va oferir als restauradors de la província de Lleida la possibilitat de tastar en primícia els vins que triomfaran en la propera edició de la Guía Peñín 2019.

L’acte va tenir lloc a la Casa de la Volta de la Seu Vella de Lleida, l’edifici més emblemàtic de la ciutat. En total, més de trenta restauradors de la província de Lleida van poder tastar 112 vins, dels quals n’hi havia 60 de negres, 33 de blancs, 8 de rosats, 8 escumosos i 3 dolços.

La jornada, que va transcórrer durant dues hores, té l’objectiu de donar a conèixer la gran qualitat dels vins de la DO Costers del Segre i promoure la cultura enològica dins els restaurants de Lleida.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda | Ruth Troyano
Ruth Troyano
“Bodegons amb ampolla de vi” és el novè títol de la col·lecció Envinats, un volum que conté tres conferències impartides per l’enòleg Eduard Puig i Vayreda a la dècada dels 80
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La DO Conca de Barberà organitza un tast on reivindica que ha triplicat la producció de vins de trepat en 12 anys, però també que té moltes altres elaboracions per oferir | Els tastos presencials amb els elaboradors es reprenen un cop s'ha posat fi a l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us donem 5 idees de vins originals i atrevits per regalar ara que s'ha acabat l'estat d'alarma