Participació reforçada del Cava a Prowein 2018

Prowein és la fira de referència del sector a nivell mundial

Aquest any l’Institut del Cava coordina un espai amb 14 cellers elaboradors de Cava

El relat del cava (I)

| 12/03/2018 a les 22:42h
Arxivat a: Actualitat, Prowein, Institut del Cava, Cava
Imatge il·lustrativa
Un any més, l’Institut del Cava estarà present a Prowein, la Fira Internacional de Vins i Begudes Espirituoses líder al món, que tindrà lloc del 18 al 20 de març a Düsseldorf, Alemanya. Des de l’any 2012, la patronal del Cava participa en aquesta fira de referència per al sector i aquest any ho fa, a través de Prodeca, amb un estand propi, ubicat al Hall 10, estand G132. Els 14 cellers elaboradors de Cava que formaran part de l'estand dedicat a aquest vi escumós són: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Castell d’Age, Castell Sant Antoni, Colomer, Giró Ribot, Mastinell, Mascaró, Mestres, Miquel Pons, Monastell, Olivé Batllori, Torelló i Vins El Cep.

Prowein és la major trobada del sector del vi per a professionals de la viticultura, la producció, el comerç i la gastronomia. Durant aquest tres dies Prowein es convertirà en un gran aparador per fer negocis, on s’exposaran tota la gamma de vins més representatius en l'àmbit mundial. La fira comptarà, a més, amb nombrosos tastos, conferències, seminaris i esdeveniments gastronòmics. Per aquest 2018 s’esperen més de 59.000 visitants provinents de 131 països d’arreu del món, així com una participació de més de 6.700 expositors de 61 països i de 300 zones productores de tot el món.

A Prowein 2018 el Cava també tindrà presència de la mà de molts altres elaboradors de Cava. Al Hall 10, es podrà trobar una àmplia representació de cellers elaboradors de Cava com Alsina & Sardà, Castell de Perelada, Codorníu, Covides, Dominio de la Vega, Bodegas Escudero, Gramona, Jané Ventura, Josep Masachs, Juvé & Camps, Llopart, Maria Casanovas, Mont Marçal, Parés Baltà, Pere Ventura, Bodegues Pinord, Recaredo, Sumarroca, Roger Goulart, Rovellats, Vallformosa, Vilarnau i Masia Torreblanca.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Després d'una inversió de més de 15 milions d'euros, surten al mercat els primers vins de la finca Mas Clarella a Osona
Imatge il·lustrativa
Jancis Robinson, la prestigiosa revista internacional especialitzada en vins, destaca el vi ranci Abadal Sagristia R-2 i l'Abadal Arboset 2017, entre altres.
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm