novetats

​Cara Nord treu Trepat Rosat, el vi rosat d’alta muntanya

Aquest vi és fruit d’una selecció de vinyes de la varietat autòctona Trepat cultivades en la cara nord de la Serra de Prades, un entorn idíl·lic de boscos i alts cims situat en el Parc Nacional de les muntanyes de Prades i en el Parc Natural de Poblet

Novetats del 2017. Volum II, vins tranquils

| 12/03/2018 a les 22:28h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Cara Nord, Trepat Rosat, Vi rosat
El celler Cara Nord acaba de llançar al mercat Trepat Rosat 2017, un nou vi rosat d’alta muntanya fruit d’una selecció de vinyes velles de la varietat autòctona Trepat. Emparat en la DO Conca de Barberà, una zona amb una llarga tradició vinícola, Trepat Rosat 2017 procedeix de la cara nord de la Serra de Prades, un enclavament envoltat d’alts cims i boscos situat en el Parc Nacional de les muntanyes de Prades i el Parc Natural de Poblet.

El celler Cara Nord elabora aquest vi amb una viticultura de fins a 800 metres d’altitud i desenvolupa la seva activitat en un ambient geogràfic molt particular i difícil, ple de reptes constants. Les vinyes es cultiven en altura amb la convicció que en terres pedregoses, en ambients no contaminants i amb una diversitat biològica intacta es dóna resultat a vins originals, de qualitat organolèptica singular.

Trepat Rosat 2017 és un vi de color rosa pàl·lid, net i brillant. Té aromes de fruites vermelles i florals que es combinen amb notes de fruites del bosc, especialment de maduixa salvatge. En boca té una molt bona acidesa i volum. El seu final és agradable i fresc. PVP. 11€

Cara Nord, viticultura heroica

Cara Nord neix el 2012 amb l’objectiu de cultivar vinyes de fins a 800 metres d’altitud, procedents de la cara nord de les Muntanyes de Prades, situades en un entorn privilegiat amb la convicció de que en terres pedregoses, en ambients no contaminats i amb una diversitat biològica intacta; es dona resultat a vins originals, de qualitat organolèptica singular.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York
El passat divendres, a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, es va signar el conveni entre el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i la Confraria del Cava