La DO Terra Alta dóna suport a les dones del vi

Les jornades Terra, Dones i Vi seran el proper 24 de març

El Celler Cooperatiu de Gandesa serà l'escenari i hi participaran 10 dones en representació dels cellers de la Terra Alta

​La DO Terra Alta a Girona amb motiu del Concurs Grenaches du Monde 2018

| 09/03/2018 a les 17:10h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Terra, DO Terra Alta, Dones i Vi
Imatge il·lustrativa
El proper 24 de març se celebren a Gandesa les jornades Terra, Dones i Vi. El lideratge femení al sector vitivinícola de la Terra Alta, un acte organitzar per l’Associació de Dones Empresàries Directives de les Terres de l’Ebre (ADEDE) i amb el qual col·labora la Denominació d’Origen Terra Alta per donar suport a les moltes dones que hi ha lligades als diferents projectes vinícoles que conformen la DO.

A les jornades, que se celebraran al Celler Cooperatiu de Gandesa a partir de les 10h, hi participen 10 dones en representació dels cellers de la Terra Alta on treballen o dels que són propietàries. Laia Arrufí (Celler Arrufí), Pili Sanmartín (Celler Bàrbara Forés), Ruth Fullat (Celler Bernaví), Jèssica Esteruelas (Celler Ecovitres), Núria Altés (Celler Herència Altés), Josefina Piñol (Celler Piñol), Susana Suñé (Celler Rialla), Imma Solé (Cellers Tarroné), Rosa Domènech (Celler Xavier Clua) i Sílvia Pujol (Vins Algars) seran les encarregades d’explicar als assistents les seves experiències en el món del vi.

Zoltan Nagy, amb el seu llibre Reinas de Copas serà un altre dels noms propis de la jornada. A més de presentar el seu llibre, formarà part de la taula de debat que moderarà la periodista Ruth Troyano i en la qual participaran totes les ponents. El tema central del debat serà l’actual paper de la dona en el món del vi.

Un cop finalitzada la taula de debat serà el moment de tastar els vins proposats per les 10 ponents convidades a la jornada, i que són el més clar exemple de la feina que cadascuna fa en el seu àmbit professional.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí
Imatge il·lustrativa
Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran.