vilarnau

​Vilarnau Rosé Delicat ha estat guardonat a Alemanya com el Millor Cava Rosat

El cava rosat de Vilarnau ha estat elegit el millor cava rosat a Mundus Vini

Vilarnau creix un 25% gràcies a l’exportació

| 05/03/2018 a les 21:44h
Arxivat a: Vins, Mundus Vini, Vilarnau, Cava, Vilarnau Rosé Delicat
Mundus Vini, una de les principals cites amb el vi d'Europa, ha distingit a Vilarnau Rosé Delicat com el Millor Cava Rosat de l'esdeveniment i l'ha premiat amb una Medalla d'Or. Més de 6.500 mostres, procedents de 44 països, han participat en aquest concurs en què la singularitat d'aquest Brut Ecològic Reserva ha estat reconeguda pels experts que conformen el seu jurat.

Vilarnau Rosé Delicat és un cava singular elaborat a partir de les varietats garnatxa i pinot noir procedents de les vinyes de "Vilarnau d'Espiells" certificades, des de 2015, amb el segell de Viticultura Ecològica. Després de seguir un delicat procés d'elaboració, es manté durant més de 15 mesos de criança en ampolla donant com a resultat un cava de paleta rosa, de gran complexitat aromàtica, molt cremosa, fresca i elegant.

Sobre Mundus Vini

Considerat com el concurs de vins més importants d'Alemanya i un dels més reconeguts d'Europa, Mundus Vini compta amb la participació de cellers de tot el món. Des que es va fundar l'any 2001, aquest certamen té com a objectiu fomentar la qualitat i promocionar la comercialització dels vins que es presenten. A més, s'ha convertit en l'escenari perfecte en què productors, viticultors, importadors i consumidors d'Alemanya poden trobar vins de qualitat.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".
Imatge il·lustrativa
Un any més, i ja en van cinc, torna el festival de l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril | El festival combina la novel·la criminal (negra i policíaca) amb els vins de la DO Conca de Barberà | Aquest any inclou una conferència sobre Vi i Literatura, a càrrec dels autors de la Guia de Vins de Catalunya.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds