vilarnau

Vilarnau, millor cava ecològic de l'any

La 9a edició de Mundus Vini Biofach ha premiat amb Medalla d'Or a Vilarnau Orgànic Brut Nature Reserva 2014, l'únic Cava del certamen reconegut amb aquesta distinció

Vilarnau creix un 25% gràcies a l’exportació

| 28/02/2018 a les 08:47h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Mundus Vini Biofach, Vilarnau
Els vins ecològics més reconeguts del món s'han donat cita, per novena vegada, al Mundus Vini Biofach, el concurs celebrat a Alemanya que tria els millors de l'any. Entre els seleccionats de l'última edició, que ha comptat amb la participació de referències procedents de 22 zones vitivinícoles del món, es troba l'únic Cava premiat amb Medalla d'Or: Vilarnau Orgànic Brut Nature Reserva 2014.

Gairebé 60 experts del sector vitivinícola conformen el jurat d'aquest concurs, que ha reconegut la qualitat de Vilarnau Orgànic Brut Nature Reserva 2014, un cava elaborat amb raïms de Macabeu, Xarel·lo i Parellada procedents de vinyes certificades com orgàniques. Després d'un procés de criança de més de 18 mesos sobre les seves mares, el resultat és un Brut Nature elegant i fresc, amb notes de fruita verda (raïm i poma) i préssec. En boca mostra un final llarg i agradable.

Vilarnau també triomfa al Japó

Vilarnau també ha aconseguit excel·lents resultats en els Sakura Japan Women 's Wine Awards, una de les grans cites amb el vi al país nipó, on el Vilarnau Brut Reserva ha obtingut Medalla d'Or. Macabeu, Xarel·lo i Parellada conformen el cupatge d'aquest Brut Reserva de més 15 mesos de criança en ampolla, que ha deixat empremta en aquest concurs. El jurat està format per destacades figures femenines del sector vitivinícola al Japó.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí
Imatge il·lustrativa
Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran.