​Segura Viudas ja és un celler oficialment ecològic

La marca Segura Viudas treballa ara en el llançament dels seus primers vins i caves de producció ecològica

| 23/02/2018 a les 11:15h
Arxivat a: Cellers, Segura Viudas, Certifcació ecològica, Cellers ecològics

Segura Viudas de Torrelavit ja és un celler oficialment ecològic certificat pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat de control a Catalunya sobre la producció agroalimentària ecològica.

La certificació, emesa per la Entidad Nacional de Acreditación (ENAC), garanteix que els productes ecològics del celler han estat elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Els productes vegetals ecològics, com és el cas del raïm, es cultiven segons tècniques
respectuoses amb les persones i el medi ambient. A més a més, no s’hi utilitzen
pesticides de síntesi química (fungicides, insecticides o herbicides), sinó adobs
orgànics i minerals naturals.

D’altra banda, es fertilitzen a base de nitrogen per poder produir productes agraris
naturals i la sanitat vegetal es basa en mètodes preventius que es limiten a
fitosanitaris naturals recollits en el reglament pertinent.

La marca Segura Viudas treballa ara en el llançament dels seus primers vins i caves
de producció ecològica, en sintonia amb la seva política de preservació de l’entorn
natural on s’ubica la el celler.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa