​Torre del Veguer aposta per la projecció nacional i internacional amb la presència a Alimentaria i a Vinisud

El celler de Sant Pere de Ribes pren part la setmana que ve a Vinisud de Montpellier i torna a Alimentaria 2018

| 15/02/2018 a les 00:23h
Arxivat a: Cellers, Alimentaria, Torre del Veguer, Vinisud
Imatge il·lustrativa
El celler Torre del Veguer aposta enguany per la projecció nacional i internacional amb la participació en destacades fires vinícoles, algunes d’internacionals com Vinisud que es farà a Montpellier del 18 a 20 de febrer. La gran aposta del celler del Garraf és el seu retorn al saló Intervin d’Alimentaria, que es farà del 16 al 19 d’abril. A més de la seva habitual participació als diversos salons del Creatast Penedès, organitzat per la DO Penedès, Torre del Veguer repetirà enguany participació a la fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, que arriba a la setena edició de l’1 al 3 de juny; i també a la Cimera del Xarel·lo, que arribarà a la quarta edició l’últim dilluns del mes de juny (el dia 25). 

D’altra banda, Torre del Veguer ha anunciat la seva participació en els tres esdeveniments que la comunitat Verema organitza enguany a Catalunya. El primer d’aquests actes s’organitza per primer cop: l’Experiència Verema Girona que es farà el dilluns 7 de maig. També participaran al Salón de Vinos Especiales amb Clàssic Penedès, que es farà a Barcelona el dia 25 de juny, i l’Experiència Verema Barcelona del 19 de novembre a Barcelona.
 
Torre del Veguer presentarà les seves principals novetats a Alimentaria
  
El celler ribetà torna a participar amb espai propi al saló Intervin de la gran fira Alimentaria. Hi presentarà alguna de les seves principals novetats, tant fruit de les vinyes del Garraf com les de les vinyes de Bolvir de Cerdanya. Torre del Veguer, que estarà a l’illa dels vins catalans que promou l’INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi), també oferirà el 17 d’abril un tast professional en el marc d’aquesta destacada fira vinícola. S’hi presentaran les noves anyades dels vins Jeronimus 2016 (Garnatxa i Syrah) Marta 2016 (Clàssic Penedès), Xarel·lo 2017, X&XV 2017 (Xarel·lo i Xarel·lo vermell) i els ja clàssics Muscat 2017 (17ª anyada) i Eclèctic 2015 (12ª anyada).

Intervin és la principal trobada sectorial de la indústria vinícola espanyola, un saló que possibilita que les firmes participants puguin accedir a mercats emergents a l'exterior, contactar amb professionals de la distribució, la venda al detall, els comerços especialitzats i la restauració. 

El saló Intervin acull una àmplia i variada representació de les més prestigioses marques de vins, caves, escumosos i begudes espirituoses nacionals i internacionals, que van al saló per presentar les seves últimes anyades i productes més emblemàtics. També es troben a Intervin les diferents participacions agrupades de les comunitats autònomes i els consells reguladors espanyols, una manera excel·lent, segons l’organització del certamen, de promocionar els vins i els productes de petits i mitjans productors. En un marc com aquest, Intervin es consolida com a pedra angular d'Alimentaria 2018, i es converteix un any més en la principal plataforma d'internacionalització del sector vitivinícola a Espanya i en una de les primeres de tot el món. 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Ruth Troyano
“No tenim vinya pròpia però el nostre projecte vol donar valor als pagesos que treballen molt bé la seva..."
Imatge il·lustrativa
La 68a edició de el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó comptarà amb Vilarnau com el cava oficial d'aquesta gran cita esportiva.