“Vi per vida” organitza el 10è tast solidari contra la metàstasi del càncer a Calella

El sommelier Xavier Ayala, impulsor de l’associació sense ànim de lucre, conduirà el tast amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació

​Colet crea Màgic, un projecte solidari per recaptar fons per avançar en la investigació del càncer infantil

| 12/02/2018 a les 21:20h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, càncer, vi solidari, Vi per vida

L’associació sense ànim de lucre Vi per Vida organitzarà un nou tast solidari el proper diumenge 25 de febrer a la Fàbrica Llobet i Gurí (Calella) a partir de les 18.00h per a 300 persones. Es tracta d’una nova edició del projecte social destinat a sensibilitzar i recaptar fons en favor de la investigació del càncer i la metàstasi de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

Vi per Vida va néixer fa quatre anys per l’impuls de Xavier Ayala amb el propòsit de sensibilitzar sobre la metàstasi- l’extensió d’un tumor primari a òrgans distants que causa el 90% de les morts per càncer – mitjançant tres grans tastos anuals i contribuir amb els beneficis d’aquestes accions a la recerca desenvolupada en els laboratoris de Catalunya.

El de Calella, és el desè tast que organitza Vi per Vida i el quart que es fa a aquesta localitat després de l’èxit de la participació de les edicions anteriors. Des del primer tast de 2014, el projecte ha anat guanyant col·laboradors i suports, augmentant així el seu impacte social. Des de cellers d’arreu de Catalunya i institucions locals i regionals com L’INCAVI, L’Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat de Catalunya, entre moltes altres, ja hi han pres part.

El guiatge de vins anirà a càrrec del sommelier Xavier Ayala, qui farà entrega a l’IRB Barcelona de la recaptació de fons que es va fer en l’edició del 2017. Enguany, per només 10€, els participants podran tastar 5 vins de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya: Alella, Costers del Segre, Catalunya i Empordà.

Les entrades al tast es poden adquirir en tres punts de Calella (Fruits secs Tulsà, Restaurant Sapore d’Italia i Institut Bisbe Sivilla), el Restaurant Diagonal de Pineda i a través de la pàgina web Ticketea.

L’equip de PCatS Comunicació també se suma a la iniciativa solidària Vi per Vida

PCatS Comunicació també se suma al projecte solidari de Vi per Vida, amb l’objectiu de donar difusió i suport en aspectes comunicatius a les activitats solidàries que anualment desenvolupa entorn la cultura del vi.

L’agència ja ha col·laborat amb anterioritat en accions de l’associació, com per exemple, al sisè tast de vins solidaris que es va celebrar a Mollerussa el passat 2016 i que va reunir prop de 300 participants.

PCats Comunicació enceta aquest nou camí amb la motivació de poder contribuir en la sensibilització sobre la malaltia, malauradament molt estesa i propera a tothom, a través del vi -una de les principals àrees d’actuació de l’agència – però també amb l’agraïment a Vi per Vida per la confiança dipositada.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Passeig de Gràcia concentrarà el talent culinari de xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Carles Gaig, Aurelio Morales y Joel Castanyé, entre d’altres | Estrella Damm, Familia Torres, Juvé & Camps, Royal Bliss i Renfe s’uneixen a Passeig de Gourmets
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
El Joan Nebot ens proposa el vi rosat Lola Bel de Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna