“Vi per vida” organitza el 10è tast solidari contra la metàstasi del càncer a Calella

El sommelier Xavier Ayala, impulsor de l’associació sense ànim de lucre, conduirà el tast amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació

​Colet crea Màgic, un projecte solidari per recaptar fons per avançar en la investigació del càncer infantil

| 12/02/2018 a les 21:20h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, càncer, vi solidari, Vi per vida

L’associació sense ànim de lucre Vi per Vida organitzarà un nou tast solidari el proper diumenge 25 de febrer a la Fàbrica Llobet i Gurí (Calella) a partir de les 18.00h per a 300 persones. Es tracta d’una nova edició del projecte social destinat a sensibilitzar i recaptar fons en favor de la investigació del càncer i la metàstasi de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

Vi per Vida va néixer fa quatre anys per l’impuls de Xavier Ayala amb el propòsit de sensibilitzar sobre la metàstasi- l’extensió d’un tumor primari a òrgans distants que causa el 90% de les morts per càncer – mitjançant tres grans tastos anuals i contribuir amb els beneficis d’aquestes accions a la recerca desenvolupada en els laboratoris de Catalunya.

El de Calella, és el desè tast que organitza Vi per Vida i el quart que es fa a aquesta localitat després de l’èxit de la participació de les edicions anteriors. Des del primer tast de 2014, el projecte ha anat guanyant col·laboradors i suports, augmentant així el seu impacte social. Des de cellers d’arreu de Catalunya i institucions locals i regionals com L’INCAVI, L’Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat de Catalunya, entre moltes altres, ja hi han pres part.

El guiatge de vins anirà a càrrec del sommelier Xavier Ayala, qui farà entrega a l’IRB Barcelona de la recaptació de fons que es va fer en l’edició del 2017. Enguany, per només 10€, els participants podran tastar 5 vins de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya: Alella, Costers del Segre, Catalunya i Empordà.

Les entrades al tast es poden adquirir en tres punts de Calella (Fruits secs Tulsà, Restaurant Sapore d’Italia i Institut Bisbe Sivilla), el Restaurant Diagonal de Pineda i a través de la pàgina web Ticketea.

L’equip de PCatS Comunicació també se suma a la iniciativa solidària Vi per Vida

PCatS Comunicació també se suma al projecte solidari de Vi per Vida, amb l’objectiu de donar difusió i suport en aspectes comunicatius a les activitats solidàries que anualment desenvolupa entorn la cultura del vi.

L’agència ja ha col·laborat amb anterioritat en accions de l’associació, com per exemple, al sisè tast de vins solidaris que es va celebrar a Mollerussa el passat 2016 i que va reunir prop de 300 participants.

PCats Comunicació enceta aquest nou camí amb la motivació de poder contribuir en la sensibilització sobre la malaltia, malauradament molt estesa i propera a tothom, a través del vi -una de les principals àrees d’actuació de l’agència – però també amb l’agraïment a Vi per Vida per la confiança dipositada.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El celler, després d'uns anys amb un futur incert, torna a veure la llum de la mà dels nord-americans Kevin MGlynn i Lane Auten, socis d'una important firma d'inversió
Fwoto: Guillem de Balanzó/Fira Vella Terra
Ramon Francàs
01/01/1970
La Fira Vella Terra mostra a Barcelona “vins artesanals o extremadament ecològics, alguns dels vins més sans del mercat”
01/01/1970
Gràcies a l’èxit assolit en la primera edició, es planteja un nou certamen en què escriptors d’arreu del territori són convidats a conèixer i visitar els cellers, la gastronomia i el territori de la DO Penedès, com a font d’inspiració